Programul Bachelor International de Stiinte

Generalități

Programul de descriere

Programul științific internațional Tomsk -TISP

Unic pentru Rusia

 • 4 ani de licență cu normă întreagă predată în limba engleză
 • Interdisciplinar în științele naturii
 • Învățarea activă și calea de învățare individuală
 • Comunitatea internațională și mediul modern de studiu

De ce acest program?

Societatea noastră globală se confruntă cu provocări complexe în diverse domenii, cum ar fi energia, științele vieții, nutriția, materialele și tranziția către o economie mai durabilă. Multe dintre aceste provocări sunt interdisciplinare, necesitând o nouă generație de oameni de știință capabili să privească granițele tradiționale dintre disciplinele științifice.

La TISP, introducem o nouă abordare a educației în științele naturii, bazată pe artele liberale

Vreți să vă concentrați asupra unei discipline și să deveniți un expert în acest domeniu specific sau preferați să combinați discipline și să lucrați la cunoștințe și abilități multidisciplinare? Totul este posibil la TISP.

 • Început: 1 septembrie
 • Gradul: licență
 • Durata: 4 ani
 • ECTS: 240 ECTS
 • Limba: engleză
 • Termen limită de depunere a cererilor: 10 iulie

Miezul

Miezul vă va asigura că veți obține cunoștințe esențiale înainte de a începe să vă construiți propriul curriculum.

Deoarece toate cursurile introductive sunt premise pentru cursuri mai avansate, vi se garantează că colegii dumneavoastră au o bază egală de cunoștințe atunci când începeți să selectați cursuri mai avansate.

Cursurile, abilitățile și proiectele de bază obligatorii oferă o introducere pentru:

 • Biologie
 • Chimie
 • Arte liberale
 • Fizică
 • Metode de cercetare
 • PBL

An academic

Un an universitar la TISP este împărțit în două semestre. Fiecare semestru cuprinde două perioade de opt săptămâni, urmate de o perioadă de patru săptămâni. În timpul perioadei de proiect, încorporați cunoștințele și aptitudinile pe care le-ați dobândit în ultimele șaisprezece săptămâni într-un singur proiect de cercetare.

niveluri

Modulele de la TISP sunt predate la patru nivele de complexitate tot mai mare:

 • 1000 nivel introductiv
 • 2000 nivel Intermediar: ar putea avea premise de curs, cum ar fi finalizat un curs de introducere
 • 3000 - 4000 de nivele Avansat: vor avea premise preliminare, cum ar fi absolvirea unui curs intermediar sau a unui curs intermediar

Pentru a asigura cunoștințe aprofundate, suma de 1000 de cursuri de nivel pe care le puteți alege este limitată și sunt necesare o sumă substanțială de cursuri de 4000 de niveluri.

Evaluare

La TISP, folosim o gamă variată de metode de evaluare: examene, lucrări, recenzii de grup, prezentări sau rapoarte de laborator.

Fiecare curs va avea cel puțin două modalități de evaluare pentru a asigura o revizuire adecvată a cunoștințelor obținute.

Cerințele de admitere

Excelent că ați decis să aplicați pentru programul Tomsk International Science oferit de Institutul de Materiale și Tehnologii inteligente din TSU!

TISP nu are cerințe suplimentare fixe. Cu toate acestea, deoarece TISP oferă un program amplu de știință, aveți nevoie de un interes profund pentru științe. Acest lucru ar trebui să fie evident din cursurile pe care le-ați terminat în educația anterioară. Selectarea are loc pe baza calității și a adecvării. Pentru aceasta, motivația și calificările anterioare sunt importante.

Revizuim aplicațiile la primul venit și avem locuri limitate disponibile în fiecare an universitar.

Rețineți că puteți depune deja cererea înainte de a vă încheia examenele finale și de a vă oferi un loc (condițional) la TSU, astfel încât nu este nevoie să așteptați până când ați absolvit oficial! Pentru anul universitar 2019-2020, avem 50 de locuri disponibile. Termenul final de depunere a cererilor este 10 iulie 2019 .

Cerință specifică

Sunteți eligibil pentru admiterea la TISP dacă aveți un GCSE sau un echivalent internațional al acestuia.

2. Scrisoare de motivare

Toți candidații trebuie să scrie o scrisoare de motivare în engleză de 500-800 de cuvinte. Aceasta este o parte importantă a cererii dvs. Este un mijloc de a vă prezenta în Consiliul de Admitere. În scrisoare trebuie să explici de ce vrei să studiezi la Tomsk International Science Program și de ce crezi că ar fi potrivit pentru Tomsk International Science Program. Includeți subiectele care vă interesează și ce anume face ca aceste subiecte să vă intereseze. Puteți include și planurile pe care le aveți după absolvire.
3. Examenele de intrare

pentru solicitanții ruși : Examenele generale de stat - rusă, matematică și fizică
pentru solicitanții internaționali : Examene - Matematică și Fizică

4. Competența engleză

Cerințe de limbă pentru acest program de licență în limba engleză. În acest program de studiu limba engleză este limba de predare, prin urmare, trebuie să aveți cunoștințe în limba engleză. Pentru acest program de studiu este necesar un nivel minim pentru IELTS 6.5.

În cazul în care una sau mai multe dintre condițiile de mai jos se aplică pentru dvs., îndepliniți automat cerința de limbă pentru acest program de studiu:

- limba engleză este limba ta maternă *
- ați finalizat cursurile de admitere într-o țară din UE / SEE unde ați urmat cursurile de limbă engleză până în anul trecut inclusiv.
- ați terminat pregătirea pregătitoare într-o țară în care limba engleză este limba națională și limba de predare în învățământ (cum ar fi Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Regatul Unit sau Statele Unite)
- ați încheiat un Bacalaureat internațional sau european (IB)

* Definirea unui vorbitor nativ:
a) cineva care a urmat cursurile de limba engleza in 6 (sau mai multi) ani de formare (intre 6 si 18 ani)
b) Cineva care a absolvit un studiu în limba engleză / literatură (licență).

Cu toate acestea, dacă TSU are îndoieli rezonabile cu privire la competențele lingvistice, TSU poate stabili cerințe suplimentare pentru a demonstra nivelul lingvistic necesar.

Documente necesare

1) o copie a pașaportului;

2) Certificat general de învățământ secundar; la sosire studenții trebuie să furnizeze comisiei de admitere un document original;

Notă !: Documentele primite într-o țară străină sunt prezentate legalizate în conformitate cu procedura stabilită de legislația Federației Ruse sau cu apostila (cu excepția cazului în care, în conformitate cu legislația Federației Ruse și legalizarea și / sau tratamentul tratatului internațional și apostila nu sunt necesare)

3) traducerea legalizată a diplomei și pașaportului în limba rusă (poate fi prezentată la sosire)

4) scrisoare de motivație

5) alte diplome și certificate care dovedesc orice alte realizări (dacă sunt disponibile)

6) examene de admitere:

 • test scris în matematică și fizică
 • Interviu în limba engleză

Cheltuieli

Taxa de școlarizare pe an este de 4000 de euro

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

TSU is the oldest university in Russian Asia, in Siberia, that was founded in 1878 in Tomsk, Russia. It was the First Siberian Imperial University.

TSU is the oldest university in Russian Asia, in Siberia, that was founded in 1878 in Tomsk, Russia. It was the First Siberian Imperial University. Citește mai puţin