Read the Official Description

"2 2" Programul de cooperare în licență

"1 1" Programul Double Master


GIME, DUFE are o relație profundă de cooperare cu Universitatea din Varșovia (Polonia). Programele de diplomă dublă, cu sprijinul ambelor părți, includ program de licență "2 2", studenții care se alătură acestui program vor studia în GIME în primii doi ani, apoi se vor muta în Polonia pentru a studia în cadrul Universității din Varșovia în ultimii doi ani. Două diplome de licență vor fi acordate studenților care pot finaliza cu succes acest program; Un alt program de cooperare este programul "1 1", studenții care se alătură acestui program vor studia în GIME pentru primul an, apoi vor completa studiul de anul doi la Universitatea din Varșovia.

Cursuri de bază

  • Data începerii: septembrie 2019
  • Durata cursului:
    • 4 ani (2 ani în China și 2 ani în Polonia) pentru programul de licență.
    • 2 ani (1 an în China și 1 an în Polonia) pentru programul de masterat.
  • Cerințe de vârstă: 18 ani și peste.

Cerința de intrare academică

Finalizarea cu succes a unui grad superior de liceu (pentru programul de licență); o diplomă de licență (pentru programul de master) cu note bune și transcrieri complete.

Cerința de intrare în limba engleză

IELTS 5.5 (cu un minim de 5.0 în toate subclasele) sau echivalent.

Testul de intrare este solicitat de Universitatea din Varșovia înainte de a intra în studiul din Polonia.

Taxă de școlarizare și programare

35.000 RMB (aproximativ 5.400 USD) pentru fiecare an universitar; Cu excepția a 35.000 RMB, nu se percepe taxă suplimentară de școlarizare atunci când studiază în Polonia.


Introducerea Universității din Varșovia

Introducere universitară

Universitatea din Varșovia, fondată în 1816, este una dintre cele mai mari universități din Polonia și una dintre cele mai prestigioase universități din Europa. Universitatea din Varșovia se numără printre primele 3% din universitățile lumii, în funcție de clasamentul mondial, cum ar fi Times University Higher Education World Ranking (THE), Quaquarelli Symmonds World University Ranking (QS), clasamentul academic al universităților mondiale (ARWU). 17 programe furnizate de UW au fost listate în QS World University Rankings by Subject 2018. 15 programe oferite de UW au fost listate în Eduniversal Best Masters


Studiu la Varșovia

Varșovia este o capitală dinamică, vibrantă a Poloniei situată în inima Europei. Este un oraș de contrast în care timpurile trecute se amestecă în mod constant cu vremurile moderne. Sporesc orașul, plin de teatre, galerii, cinematografe și un alt fel de divertisment, foarte verde, cu multe parcuri, grădini și păduri. Orașul, plin de studenți internaționali, are o atmosferă minunată de studiat. Potrivit QS Best Student Cities 2017, Varșovia a ocupat locul 52 printre cele mai bune orașe din lume. Acesta primește un scor foarte mare în categoria accesibilității - în topul cinci al întregului indice - datorită combinației sale de costuri scăzute de trai și taxe rezonabile de școlarizare.

Program taught in:
Engleză

See 5 more programs offered by Dongbei University of Finance & Economics »

Last updated February 13, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 - 4 anii
La zi
Price
35,000 CNY
35.000 RMB (aprox. 5.400 USD) pentru fiecare an universitar; Cu excepția a 35.000 RMB, nu se percepe taxă suplimentară de școlarizare atunci când studiază în Polonia.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date