Proiectarea jocului BA

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Proiectați și programați-vă propriile jocuri cu o diplomă de licență în Game Design

Computerul, video-ul și jocurile mobile sunt mediul viitorului. Deja astăzi, peste 40 la sută dintre germani își mărturisesc dragostea pentru ei, 90% dintre acei oameni jucându-i de mai multe ori pe săptămână. Jocurile înseamnă divertisment și afaceri , totuși reflectă și expresia personală și perspectivele globale - și, mai ales, sunt foarte distractive. În calitate de designer de jocuri, veți crea o mecanică inovatoare de joc și formați narațiuni de joc . Cu experiența dvs., veți fi implicat în toate etapele dezvoltării: de la prima idee până la conceptualizarea tehnică și creativă și, în final, designul spațiilor și personajelor .

Am identificat oportunitățile artistice și culturale ale jocurilor pe calculator ca un mediu și vă vom educa în vederea exersării în industria reală . Ca proiectant de jocuri sau dezvoltator de jocuri de mâine, veți învăța toate procesele cheie în crearea de noi jocuri, începând cu primul prototip pentru conceptul jocului , prin toate deciziile tehnice și creative din timpul dezvoltării jocului și proiectând lumi. și personaje. Designerii de succes privesc în afara cutiei și colaborează cu oameni din alte discipline. La University of Applied Sciences Europe , veți avea ocazia unică de a vă combina propria combinație individuală de proiectare, programare și artă a jocului, ceea ce înseamnă că vă veți familiariza cu disciplinele individuale, precum și cu influențele reciproce.

Universitatea noastră se concentrează pe dezvoltarea ta. De aceea, predăm în grupuri mici de învățare și într-o atmosferă prietenoasă și personală . Vă vom supraveghea procesul de dezvoltare individuală și vă vom ajuta să vă definiți talentele și punctele tari, în timp ce vă vom ajuta să vă dezvoltați propria semnătură vizuală. Vei fi învățat de profesori de renume din industria jocurilor și de a studia într-un campus situat central, dotat cu cea mai recentă tehnologie (joc de laborator, echipamente VR, MacPools, etc.) și care este cunoscut pentru internațional și de limbă engleză. caracter.

Proiectarea jocului la universitatea noastră este orientată spre practică, pentru a vă deschide drumul în slujbă de la bun început. Ca student, veți primi o imagine de ansamblu asupra economiei, culturii și piețelor din jurul jocurilor pe calculator , de la AAA la jocuri indie până la formate experimentale . Sunteți instruiți în domeniile de proiectare a jocului , jocuri de artă și programare a jocurilor , precum și interacțiunea lor. La University of Applied Sciences Europe , aveți chiar posibilitatea de a vă modela activ studiile și calea carierei. În funcție de obiectivele personale de carieră, îți vei selecta propriile specializări și vei alege dintre o serie de subiecte interdisciplinare . Programele predate la universitatea noastră includ, de asemenea, proiecte practice cu parteneri de top din industria jocurilor , excursii pe teren și ateliere, care vă vor pregăti perfect pentru munca dvs. de vis.

Fapte:

 • Diplomă: Licență în Arte
 • Campus: Berlin & Hamburg
 • Limba instructiunilor:
  • Engleză (Berlin)
  • Germană (Hamburg)
 • Semestru de începere:
 • Semestrul de iarnă: septembrie
 • Semestrul de vară: martie
 • Număr de semestre: 7 semestre (cu normă întreagă)
 • Semestru intern / semestru în străinătate: semestrul 5
 • Credite: 210 ECTS
 • Repere:
 • Concentrați-vă pe dezvoltarea individuală în grupuri mici de învățare și o atmosferă personală. Libertate creativă, echipament profesional și proiecte practice. Predarea unor profesori de renume din industria jocurilor.
 • Taxe de școlarizare:
 • Pentru solicitanții UE: 7.980 € anual
 • Pentru solicitanții non-UE: 10.380 € anual

Ce face studiul la University of Applied Sciences Europe excepție?

University of Applied Sciences Europe este acreditată de stat, a primit mai multe premii și este un lider mondial în rândul universităților cu abordare internațională. Pentru a aplica, aveți nevoie de o diplomă de liceu.

În campusurile noastre, veți studia în grupuri mici. Aceasta garantează sprijin individual și interacțiune personală cu lectorii. Profesorii noștri sunt experți de succes în afacerile lor.

Pe lângă teorie, programele noastre conțin săptămâni de proiect și o varietate de seminarii interdisciplinare, care vă permit să determinați concentrarea studiilor dumneavoastră. University of Applied Sciences Europe oferă echipamente moderne, precum un laborator de jocuri și multe altele.

Stagiile și / sau un semestru în străinătate sunt obligatorii, iar excursiile interesante vă oferă șansa de a vedea New York, Islanda, Vietnam, Paris și alte destinații, unde vă veți antrena abilitățile.

Studiu la University of Applied Sciences Europe în Germania

Am pus accent pe internaționalitate. De aceea, am fost printre primii 25 de performanți în domeniul mobilității studenților și al orientării internaționale la nivel mondial (U-Multirank 2016). Numeroși dintre studenții noștri internaționali provin din întreaga lume, urmărind o diplomă germană de înaltă valoare (recunoscută de stat și ZEvA) care este în întregime predată în limba engleză.

Germania, cunoscută ca țara inovatorilor, este locul perfect pentru obținerea diplomei. Germania este o țară deosebit de sigură și viabilă, cu taxe de școlarizare relativ reduse și costuri de trai la prețuri accesibile. În plus, Berlinul este cunoscut drept capitalul creativ al Europei, un magnet pentru artiști și un "loc de a fi" pentru designeri.

De aceea încurajăm studenții internaționali să vină aici să studieze cu noi. Puteți aplica acum cu diploma de școală națională. Vom analiza apoi cererea dvs. și vă vom ghida în acest proces.

Programul: cursuri, stagii și semestru în străinătate

În programul Game Design, studiile se vor concentra asupra dezvoltării și creării de jocuri inovatoare și experimentale. În calitate de student, veți primi o imagine de ansamblu asupra afacerilor, culturii și piețelor din jurul jocurilor pe calculator, de la jocuri AAA la jocuri indie și formate experimentale.

Veți avea cursuri în domeniile designului jocului, arta jocului și programării jocurilor, precum și interacțiunea lor între ele. Începând cu primul semestru, veți învăța cum să stăpâniți procesul de dezvoltare în echipe pe baza unui proiect. Pentru a rotunji dezvoltarea propriilor jocuri și prototipuri, veți afla despre aspectele teoretice ale jocurilor ca mediu, veți primi o imagine de ansamblu asupra perspectivelor financiare și veți avea o perspectivă asupra industriei la nivel național și internațional.

În seminarii interdisciplinare, ateliere de lucru și excursii de studiu, vă veți extinde orizonturile.

Opțiunile dvs. de carieră cu un grad în Proiectare joc

Designerii de jocuri participă la fiecare proces de decizie în timpul creării unui nou joc, începând cu primul proiect al ideii jocului prin toate deciziile creative în timpul dezvoltării designului lumilor și personajelor. Ei dezvoltă mecanica jocului și conturează narațiunea unui joc.

Acest program oferă studenților un grad ridicat de autonomie, astfel încât să poată lucra în studiourile dezvoltatorilor în timp ce dezvoltă jocuri.

Zonele de lucru tipice includ:

 • Designer de jocuri, designer de sistem, designer de nivel, designer narativ, scriitor de jocuri
 • Artist de jocuri, artist de mediu, artist de caractere, modelator 3D, artist textura, artist pixel
 • Programator de jocuri, programator de gameplay, programator prototip, programator AI
 • Gaming jurnalist, academice de jocuri
 • Frecvent, independent sau cu normă întreagă

Taxe de școlarizare și finanțare

Ca universitate privată, suntem finanțați nu de stat, ci de taxe de școlarizare. Din acest motiv, studierea la University of Applied Sciences Europe costă mai mult decât la o universitate publică. Dar merită: absolvenții UE îndeplinesc cerințele esențiale ale carierei în proiectare, iar acest lucru îi diferențiază de absolvenții multor universități publice.

Toate costurile sunt incluse în taxa de școlarizare lunară.

Nu vor fi suportate costuri suplimentare, cum ar fi o taxă de matriculare, taxe de examen, taxa de licență sau altele similare, atât timp cât cursul este finalizat în perioada de studiu standard.

Costurile pentru semestrul străin nu sunt incluse în aceste taxe, deoarece există diferențe substanțiale în funcție de țară și universitate.

Ne bucurăm să vă oferim informații despre finanțarea studiilor și despre orice burse disponibile. Dacă aveți întrebări suplimentare, Biroul nostru de admitere a studenților vă poate oferi informații detaliate.

Aplicați astăzi la University of Applied Sciences Europe

Puteți aplica un an în avans pentru semestrul de începere dorit.

Cum se aplică:

 1. Vă rugăm să completați formularul nostru de cerere online în întregime.
 2. Încărcați o copie certificată și o traducere legalizată în limba germană sau engleză a diplomei dvs. de liceu sau a unui document echivalent.
 3. În cazul în care ați studiat deja în domeniul designului, vă rugăm să trimiteți și o copie și o traducere legalizată a înregistrării.

După ce am trecut prin eșantioanele de aplicare și de lucru, putem evalua dacă sunteți potrivit pentru a studia la University of Applied Sciences Europe . Dacă da, vă vom invita la un interviu.

Important: în faza de depunere a cererilor, trebuie să fiți deja hotărât care dintre programele noastre de licență doriți să studiați. Cu toate acestea, rețineți că puteți modifica programele ulterior, dacă doriți.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Citeste mai mult

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Citește mai puţin
Berlin , Iserlohn , Hamburg + 2 Mai mult Mai Puțin