Proiectați și programați-vă propriile jocuri cu o diplomă de licență în Game Design

Computerul, video și jocurile mobile sunt mediul viitorului. Deja astăzi, peste 40 la sută dintre germani își mărturisesc dragostea pentru ei, 90% dintre acei oameni jucându-i de mai multe ori pe săptămână. Jocurile înseamnă divertisment și afaceri, totuși reflectă și expresia personală și perspectivele globale - și, mai ales, sunt foarte distractive! În calitate de designer de jocuri, veți crea mecanici inovatoare de joc și formați povești de joc. Cu experiența dvs., veți fi implicat în toate etapele dezvoltării: de la prima idee până la conceptualizarea tehnică și creativă și, în final, designul spațiilor și personajelor.

Am identificat oportunitățile artistice și culturale ale jocurilor pe calculator ca un mediu și vă vom educa în vederea practicării în industria reală. Ca proiectant de jocuri sau dezvoltator de jocuri de mâine, veți învăța toate procesele cheie în crearea de noi jocuri, începând cu primul prototip pentru conceptul de joc, prin toate deciziile tehnice și creative din timpul dezvoltării jocului și proiectând lumi. și personaje. Designerii de succes privesc în afara cutiei și colaborează cu oameni din alte discipline. La University of Applied Sciences Europe , veți avea ocazia unică de a vă combina propria combinație individuală de proiectare, programare și artă a jocului, ceea ce înseamnă că vă veți familiariza cu disciplinele individuale, precum și cu influențele reciproce.

Universitatea noastră se concentrează pe dezvoltarea ta. De aceea, predăm în grupuri mici de învățare și într-o atmosferă prietenoasă și personală. Vă vom supraveghea procesul individual de dezvoltare și vă vom ajuta să vă definiți talentele și punctele tari, în timp ce vă vom ajuta să vă dezvoltați propria semnătură vizuală. Vei fi învățat de profesori de renume din industria jocurilor și de a studia într-un campus situat central, dotat cu cea mai recentă tehnologie (joc de laborator, echipamente VR, MacPools, etc.) și care este cunoscut pentru internațional și de limbă engleză. caracter.

Proiectarea jocului la universitatea noastră este orientată spre practică, pentru a vă deschide drumul în slujbă de la bun început. Ca student, veți primi o imagine de ansamblu asupra economiei, culturii și piețelor din jurul jocurilor pe calculator, de la AAA la jocuri indie până la formate experimentale. Sunteți instruiți în domeniile de proiectare a jocului, jocuri de artă și programare a jocurilor, precum și interacțiunea lor. La University of Applied Sciences Europe , aveți chiar posibilitatea de a vă modela activ studiile și calea dvs. de carieră. În funcție de obiectivele personale de carieră, îți vei selecta propriile specializări și vei alege dintre o serie de subiecte interdisciplinare. Programele predate la universitatea noastră includ, de asemenea, proiecte practice cu parteneri de top din industria jocurilor, excursii pe teren și ateliere, care vă vor pregăti perfect pentru munca dvs. de vis.

Fapte:

Gradul: Bachelor of Arts

Campus: Berlin

Limba de învățare: engleză (Berlin, Hamburg), germană (Hamburg)

Semestrul de început: semestrul de iarnă: septembrie, semestrul de vară: martie

Număr de semestre: 7 semestre (cu normă întreagă)

Semestru intern / semestru în străinătate: semestrul 5

Credite: 210 ECTS

Repere:

Concentrați-vă pe dezvoltarea individuală în grupuri mici de învățare și o atmosferă personală. Libertate creativă, echipament profesional și proiecte practice. Predarea unor profesori de renume din industria jocurilor.

Taxe de școlarizare:

Pentru solicitanții UE: 7.980 € anual
Pentru solicitanții din afara UE: 10.380 € anual

Ce face studiul la University of Applied Sciences Europe excepție?

University of Applied Sciences Europe este acreditată de stat, a primit mai multe premii și este un lider mondial în rândul universităților cu o abordare internațională. Pentru a aplica, aveți nevoie de o diplomă de liceu.

În campusurile noastre, veți studia în grupuri mici. Aceasta garantează sprijin individual și interacțiune personală cu lectorii. Profesorii noștri sunt experți de succes în afacerile lor.

Pe lângă teorie, programele noastre conțin săptămâni de proiect și o varietate de seminarii interdisciplinare, care vă permit să determinați concentrarea studiilor dumneavoastră. University of Applied Sciences Europe oferă echipamente moderne, precum un laborator de jocuri și multe altele.

Stagiile și / sau un semestru în străinătate sunt obligatorii, iar excursiile interesante vă oferă șansa de a vedea New York, Islanda, Vietnam, Paris și alte destinații, unde vă veți antrena abilitățile. Creează-ți povestea, inspiră lumea!

Programul: cursuri, stagii și semestru în străinătate

În programul Game Design, studiile se vor concentra asupra dezvoltării și creării de jocuri inovatoare și experimentale. În calitate de student, veți primi o imagine de ansamblu asupra afacerilor, culturii și piețelor din jurul jocurilor pe calculator, de la jocuri AAA la jocuri indie și formate experimentale.

Veți avea cursuri în domeniile jocului de design, jocului de artă și programării jocurilor, precum și interacțiunea dintre ele. Începând cu primul semestru, veți învăța cum să stăpâniți procesul de dezvoltare în echipe pe bază de proiect. Pentru a încheia dezvoltarea propriilor jocuri și prototipuri, veți învăța despre aspectele teoretice ale jocurilor ca mediu, veți primi o imagine de ansamblu asupra perspectivelor financiare și veți obține o perspectivă asupra industriei la nivel național și internațional.

În seminarii interdisciplinare, ateliere de lucru și excursii de studiu, vă veți extinde orizonturile.

Opțiunile dvs. de carieră cu un grad în Proiectare joc

Designerii de jocuri participă la fiecare proces decizional în timpul creării unui nou joc, începând cu primul proiect al ideii de joc prin toate deciziile creative în timpul dezvoltării până la designul de lumi și personaje. Ei dezvoltă mecanica jocurilor și cartografiază narațiunea unui joc.

Acest program oferă studenților un grad ridicat de autonomie, astfel încât să poată lucra în studiourile dezvoltatorilor în timp ce dezvoltă jocuri.

Zonele de lucru tipice includ:

  • Designer de jocuri, designer de sistem, designer de nivel, designer narativ, scriitor de jocuri
  • Artist de jocuri, artist de mediu, artist de caractere, modelator 3D, artist textura, artist pixel
  • Programator de jocuri, programator de gameplay, programator prototip, programator AI
  • Gaming jurnalist, academice de jocuri
  • Frecvent, independent sau cu normă întreagă

"Acum treizeci de ani, când tinerii supărați voiau să exprime ceva despre viața lor, ar ridica o chitară și ar scrie o melodie; dacă ar fi vrut să spună o poveste, ar fi putut scrie asta ca poezie sau ar fi cumpărat o cameră video și să facă un film. Acum sunt la fel de probabil să facă un joc. [...] Jocurile au devenit spațiul creativ permisiv pe care l-a făcut odată punk rock. "
Gardianul

href = "https://www.bachelorstudies.de/BA-Game-Design/Deutschland/UEurope/

Program predat în:
  • Engleză
  • Germană

Vezi 22 mai multe cursuri de la University of Applied Sciences Europe »

Ultima actualizare August 17, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Mart 2020
Duration
7 semestre
La zi
Price
10,380 EUR
Solicitanți UE: 7.980 EUR anual; Solicitanți non-UE: 10.380 € anual
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Mart 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Mart 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Mart 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date