Proiectarea jocului BA

Generalități

Programul de descriere

Designul jocului Bachelor Degree

Proiectați și programați-vă propriile jocuri în Studii de design de jocuri

Jocurile pe calculator, video și mobile sunt mediul viitorului. Deja astăzi iubesc mai mult de 40% dintre germani, peste 90% dintre ei joacă de câteva ori pe săptămână. Jocurile sunt de divertisment și de afaceri, dar și expresie personală și imagine a perspectivelor globale - și de a face (în cele mai multe cazuri), de asemenea, o mare distracție! Ca designer sau designer de jocuri dezvoltați o inginerie de joc inovatoare și creați narațiunea jocului! Cu ajutorul expertizei dvs., sunteți implicat în toate etapele de dezvoltare: de la prima idee prin concepția tehnico-creativă până la proiectarea de camere și personaje.

Noi, la University of Applied Sciences Europe suntem conștienți de posibilitățile artistice și culturale ale mediului de jocuri pe calculator și, prin urmare, vă pregătim într-o manieră practică și orientată spre industrie, cu echipamente de ultimă oră în studiile noastre de design de joc.

În Programul de Licență pentru Programe de Licență veți învăța doar de la profesori renumiți din industria creativă și puteți utiliza echipamentele profesionale ale University of Applied Sciences Europe inclusiv Game Labs, VR Equipment, MacPools etc. pentru proiectele dvs. de studiu. Concentrarea învățăturii noastre este sprijinul dvs. individual în grupurile mici de învățare și o atmosferă prietenoasă, familiară și creativă. Prin selecția noastră interdisciplinară de materii, o varietate de proiecte practice și printr-un semestru în străinătate sau stagii, vă puteți forma în mod activ studiile și cariera.

fapte:

 • Grad: Bachelor of Arts (BA)
 • Campus: Berlin
 • Limba de predare: germană (Hamburg), engleză (Berlin, Hamburg)
 • Semestrul începe: Semestrul de iarnă: septembrie
 • Durata studiilor: 7 semestre (cu normă întreagă)
 • Stagiu / semestru în străinătate: în semestrul al cincilea
 • Puncte de credit: 210 ECTS
 • Focusul studiului:
  • Concentrați-vă pe sprijinul individual în grupurile mici de învățare și într-o atmosferă familială. Multe libertăți creative, echipamente profesionale și proiecte practice. Predarea de către profesori de renume din industria creativă.
 • Taxe de studiu:
 • Pentru solicitanții UE: 7 980 EUR anual
 • Pentru solicitanții din afara UE: 10 380 EUR anual

Lucru special despre studierea la University of Applied Sciences Europe

Studiul de la University of Applied Sciences Europe are loc în grupuri mici de învățare. Acest lucru garantează sprijinul individual și contactul personal cu profesorii noștri. Lectorii noștri sunt experți de succes din domeniu, a căror rețea din industrie vă aduce beneficii.

Conținutul studiilor dvs. poate fi determinat și extins de o selecție vastă, interdisciplinară a subiecților. Abordarea noastră orientată spre practică include stagii integrate și / sau semestre în străinătate. În plus, aveți echipamente de ultima generație, cum ar fi un laborator de jocuri.

Universitatea noastră este recunoscută de stat și acordată de mai multe ori - și profesorii și studenții noștri. Cu noi poți aplica NC-free, pentru că este personalitatea ta care contează.

Conținutul studiului - semestrul în străinătate, stagii și multe altele

În studiile de design al jocurilor, accentul se pune pe dezvoltarea și crearea de jocuri cu caracter inovator și experimental. În calitate de student, veți obține o imagine de ansamblu a economiei, a culturii și a piețelor în jurul jocurilor pe calculator, de la jocurile de la AAA la Jocurile Indie până la formatele experimentale. Veți fi învățați în domeniile jocului de design, dezvoltării jocurilor, jocului de artă și programării jocurilor, precum și interacțiunilor dintre ele. Învățați să folosiți diferite programe software, de exemplu, programarea jocurilor Android cu Java.

Începând cu primul semestru, veți învăța cum să conduceți creativ procesul de dezvoltare în echipe într-un mod orientat spre proiect. Dezvoltarea propriilor jocuri și prototipuri este încadrată de aspectele teoretice ale mediului de joc, o imagine de ansamblu a perspectivelor financiare, precum și o imagine de ansamblu a industriei naționale și internaționale. În seminarii interdisciplinare, ateliere și excursii de studiu, vă puteți lărgi perspectiva și, de asemenea, aveți ocazia să vă încercați, în semestrul al 5-lea, abilitățile dobândite în practică într-un stagiu în Germania sau în străinătate.

Studiați proiectarea jocului și faceți o carieră

Designerii de jocuri sunt implicați în toate procesele cruciale de creare a unui nou joc: începând cu primul proiect al ideii de joc, prin toate deciziile creative în timpul dezvoltării până la crearea de lumi și personaje. Ei dezvoltă mecanica jocului inovatoare și modelează puterea narativă a unui joc.

Aveți posibilitatea să lucrați ca designer de jocuri, designer de sistem, designer de nivele, designer de narațiune, artist de joc al scriitorului de jocuri sau programator de jocuri la studiouri majore pentru dezvoltatori, dar puteți fi, de asemenea, directorul creativ al propriului studio și propriile jocuri să dezvolte și să distribuie. Alte domenii posibile de muncă după absolvire sunt jurnalismul de joc și cercetarea jocurilor.

Cererea pentru departamentul de artă Art

Film Motion Design, Fotografie, Design de comunicare, design de joc sau ilustrație - Care curs de studiu se potrivește talentelor tale? Apreciem interesul dvs. pentru cursuri de licență la University of Applied Sciences Europe .

Puteți aplica cu un an în avans pentru începerea semestrului dorit la universitatea noastră. Termenul de depunere a candidaturii pentru semestrul de iarnă este 15 august (solicitanți din afara UE: 15 iunie) și pentru semestrul de vară 28 februarie (solicitanți din afara UE: 28 februarie) . În urma acestora, există o procedură de urmărire pentru locurile de studiu nerecunoscute. Dacă aveți deja o viză de studenți valabilă pentru Germania, puteți aplica în termenul limită de depunere a cererii.

Criteriile de admitere pentru un loc de studiu la University of Applied Sciences Europe sunt calificarea de admitere universitară și rezultatele examenului de admitere. O înregistrare este posibilă și dacă sunt îndeplinite criteriile de la §11 din Legea Învățământului Superior din Berlin (BerlHG).

Apropo: De asemenea, puteți lua examenul de admitere fără o diplomă de liceu și cu un an înainte de începerea studiilor. Acest lucru vă va oferi siguranța dacă puteți studia sau nu la University of Applied Sciences Europe .

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim cererea pentru semestrul de vară și iarnă 2019 și după.

Cerințe formale

Cerința de admitere de bază pentru programul de licență la University of Applied Sciences Europe este calificarea de intrare în învățământul superior (tehnic) pe care l-ați obținut cu o diplomă de liceu. Orice persoană care a absolvit cel puțin doi ani de formare profesională reglementată de legea federală sau de stat și care a lucrat timp de cel puțin doi ani (fiecare într-un domeniu similar cursului dorit) are o diplomă imediată de intrare universitară (BerlHG § 11) și poate participa la University of Applied Sciences Europe Studiați University of Applied Sciences Europe .

Vom examina cerințele dvs. și vă vom informa imediat după depunerea documentelor dacă puteți fi admis la studii.

Beneficiile în programele de studii la alte instituții de învățământ superior recunoscute de stat sau stat, precum și realizările extra-curriculare sunt recunoscute la cerere, cu condiția să se stabilească echivalența acestora cu realizările din cursul respectiv. Echivalența se stabilește atunci când nu se poate demonstra nici o diferență semnificativă, iar performanța în ceea ce privește conținutul, domeniul de aplicare și cerințele programului de studii pentru care se solicită credit este în mod substanțial aceeași. Responsabil pentru aceasta este comisia de examinare. Condițiile concrete de creditare și procedura exactă pentru aceasta sunt reglementate în regulamentele relevante de examinare pentru programul de studii.

Deci, aplicați

 • Completați complet formularul de cerere online.
 • Încărcați o copie a certificatului dvs. (Fach-) Abitur sau a unui certificat echivalent.
 • După examinarea înregistrărilor dvs., putem evalua dacă vă calificați pentru o diplomă de la University of Applied Sciences Europe . Dacă da, vă vom invita la examenul de admitere. Asigurați-vă că avem numărul dvs. de telefon valabil și că vă putem contacta. Desigur, datele dvs. vor fi tratate în mod confidențial și nu vor fi transmise nouă.
 • Pentru examenul de admitere la universitatea noastră, vă rugăm să vă aduceți propriul portofoliu și un certificat de calificare de intrare universitară sau universitară specifică, în original sau în fotocopii certificate.

Cum merge interviul de înregistrare?

 • Vă rugăm să vă prezentați pentru interviul de admitere:
 • CV-ul tabular
 • Certificat de diplomă universitară sau universitară specifică în fotocopii certificate. Admiterea este posibilă și dacă sunt îndeplinite criteriile de la § 11 din Legea Învățământului Superior din Berlin (BerlHG).
 • Portofoliu cu lucrări artistice-creative proprii. Aceasta ar trebui să conțină 15-20 exemple de lucru (excepție, Game Design (BA), trei până la cinci concepte). Următoarele sunt posibile: desene, picturi, schițe, fotografii, grafică pe calculator, site-uri web, CD-uri, filme scurte, dar și lucrări cu text, cum ar fi: B. Concepte pentru campanii sau articole publicitare. Lucrările sculpturale mai mari și obiectele tridimensionale pot fi de asemenea documentate ca fotografii sau în formă digitală. Dosarul trebuie să fie însoțit de o declarație scrisă conform căreia lucrarea a fost efectuată independent. În cazul jocurilor de concepție concepte pentru jocuri analogice sau digitale și, de asemenea, pot fi prezentate prototipuri (Gameplay, Game Art, Story).
 • Dacă este necesar, Dovada propriului angajament social, de ex. De exemplu, proiectele în care sunteți implicat.
 • Conversația ta cu reprezentanți de genul ăsta
  • În primul rând, veți fi întrebat despre motivația dvs. pentru un studiu creativ.
  • Apoi, dosarul dvs. va fi examinat, în care ar trebui să fie aproximativ 15-20 de probe de lucru. Portofoliul dvs. și rezultatele interviului vor decide asupra admiterii dvs. la studii la University of Applied Sciences Europe .
 • Imediat după interviu, veți afla dacă veți fi admis la studii la University of Applied Sciences Europe .

href = „https://www.bachelorstudies.de/BA-Game-Design/Deutschland/UEurope/

Ultima actualizare Aug 2019

Despre facultate

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Citeste mai mult

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Citește mai puţin
Berlin , Iserlohn , Hamburg + 2 Mai mult Mai Puțin