Descrierea programului

Bachelor of Arts (BA) în psihologie este conceput pentru a oferi studenților, cu o fundație în domeniul psihologiei. Elevii vor dobândi o înțelegere a complexității și diversității comportamentului uman și teoriile psihologice și concepte care ajută explica comportamentul uman. În consecință, studenții care au absolvit cu succes gradul poate fi în măsură să aplice principiile psihologice pentru a deveni un manager de mai eficace, supraveghetor, sau educator. În plus, unii elevi pot fi în măsură să urmărească o varietate de carieră și oportunități de absolvent în psihologie, consiliere, și domeniile conexe (de exemplu, asistenta medicala). Elevii a absolvit cu o Bachelor of Arts (BA) în psihologie va trebui să urmărească un grad absolvent înainte de ei sunt capabili să obțină licensure profesionale. Elevii sunt încurajați să verifice cerințele de intrare pentru orice program de post-universitare înainte de finisare BA acestora la Webster, în cazul de care au nevoie pentru a lua cursuri suplimentare.

Învățare Rezultate

La finalizarea programului, elevii vor fi capabili să: - Descrie conceptele majore, perspective teoretice, empirice, și constatări tendințele istorice în psihologie.

  • Punerea în aplicare a utilizării gândirii critice și creative, anchetă sceptic și, atunci când este posibil, abordarea științifică pentru a examina problemele legate de psihologie.
  • Descrie metodele și tehnicile de cercetare utilizate in psihologie statistice.
  • Discuta despre factorii care contribuie la diversitatea, multiculturalismul, și inegalitatea într-un context internațional.
  • Discutați preocupările profesionale disponibile într-o varietate de setări de date de cunoștințe psihologice, abilitățile și valorile.
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 9 mai multe cursuri de la Webster University Thailand Campus »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Contact school
Duration
4 anii
La zi
Price
Contact school
Deadline
Contact school
După locații
După dată
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Contact school

Contact school

Location
Termen limită de aplicare
Contact school
End Date
Contact school