Sociologie

International Accelerator

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Sociologie

International Accelerator

Bachelor of Arts în Sociologie

Oamenii sunt în mod inerent sociale în imposibilitatea de a supraviețui fără a interacționa unul cu altul. În fiecare zi vă interacționa cu familia, prietenii, figuri de autoritate, și străini. Sociologii studiază circumstanțele în jurul acestui comportament uman și interacțiunea socială, cu un accent special pe grupuri, rețele, instituții sociale, precum și schimbările sociale.

O BA în sociologie oferă studenților o înțelegere a acestor contexte sociale și îi ajută să-și dezvolte abilități în comunicare orală și scrisă, gândirea critică, și de cercetare. Pentru că facultatea programul de sociologie Auburn este specializat în domenii precum criminologia, sociologia sănătății și a sănătății mintale, psihologia socială, precum și studii de familie, studenții au oportunități pentru stagii și hands-on experiență de cercetare. Programul oferă cursuri pe studiul organizațiilor, comportamentului criminal și deviante, procesele sociale psihologice, viața de familie, instituții juridice, sisteme medicale, studii interculturale, dinamica populației umane și dezvoltarea internațională.

Curriculum-ul de sociologie are două domenii de concentrare: organizații și inegalitate și criminalitate și devianță. Ambele domenii de stres de cercetare de bază și abilități analitice care pregătesc studenții pentru o gamă largă de locuri de muncă în aplicarea legii, educație, guvern, servicii sociale, de afaceri și de management de cercetare. Cu cunoașterea comportamentului uman și schimbările sociale, absolvenți de sociologie se pot angaja pe gânduri și să contribuie cu succes la lumea din jurul lor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Locations
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala