Parcul oferă o gamă largă de opțiuni de gradul în Școala de Educație pentru care aspiră profesori, administratori și avocați educaționale.

Planul nostru diplomă de învățământ este oferit la campusul nostru Kansas City și conduce la certificare în Timpurie a Copilului, elementar, Middle School sau secundar, sau K-12 Educație. Sau, cei care nu sunt interesați de certificare ar trebui să ia în considerare gradul de inovare studii cu specializare disponibile în copil, tineret, copii preșcolari și de conducere, și copii preșcolari de predare copii mici.

În programul nostru de gradul de educatie on-line, vă puteți pregăti pentru oportunități de locuri de muncă în toate mediile școlare, prin diverse plasamente în mediul rural, suburbane, urbane și internaționale.

Indiferent de calea pe care o alegeți, University Park va ajuta să devină un fel de profesionist de învățământ care pot aborda nevoile, provocările și posibilitățile de secolul 21.

Predarea programe de certificare

Education Program University Park este aprobat de către Departamentul Missouri de primar și învățământul secundar. La finalizarea programului de student, care trece testul adecvat PRAXIS, recomandarea de la Universitatea Park și aplicarea de către student, un certificat de predare Missouri este emis de către statul Missouri. Dacă elevii doresc să caute oportunități de locuri de muncă și să devină certificate în orice alt scop decât Missouri de stat, elevii sunt responsabili pentru cursul lor de studiu, pentru a reflecta cerințele acestui stat. Predarea Certificarea presupune trecerea unui control de fond FBI, care include amprentarea.

Ofertele de ieri

  • BVB educație timpurie copilarie - BVB Elementary Education - BVB Educație Middle School - BVB Învățământul secundar - BVB Învățământul secundar (K-12) Certificari - BVB studii
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 38 mai multe cursuri de la Park University »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Sept 2019