Studii BVB

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Parcul oferă o gamă largă de opțiuni de gradul în Școala de Educație pentru care aspiră profesori, administratori și avocați educaționale.

Planul nostru diplomă de învățământ este oferit la campusul nostru Kansas City și conduce la certificare în Timpurie a Copilului, elementar, Middle School sau secundar, sau K-12 Educație. Sau, cei care nu sunt interesați de certificare ar trebui să ia în considerare gradul de inovare studii cu specializare disponibile în copil, tineret, copii preșcolari și de conducere, și copii preșcolari de predare copii mici.

În programul nostru de gradul de educatie on-line, vă puteți pregăti pentru oportunități de locuri de muncă în toate mediile școlare, prin diverse plasamente în mediul rural, suburbane, urbane și internaționale.

Indiferent de calea pe care o alegeți, University Park va ajuta să devină un fel de profesionist de învățământ care pot aborda nevoile, provocările și posibilitățile de secolul 21.

Predarea programe de certificare

Education Program University Park este aprobat de către Departamentul Missouri de primar și învățământul secundar. La finalizarea programului de student, care trece testul adecvat PRAXIS, recomandarea de la Universitatea Park și aplicarea de către student, un certificat de predare Missouri este emis de către statul Missouri. Dacă elevii doresc să caute oportunități de locuri de muncă și să devină certificate în orice alt scop decât Missouri de stat, elevii sunt responsabili pentru cursul lor de studiu, pentru a reflecta cerințele acestui stat. Predarea Certificarea presupune trecerea unui control de fond FBI, care include amprentarea.

Ofertele de ieri

  • BVB educație timpurie copilarie - BVB Elementary Education - BVB Educație Middle School - BVB Învățământul secundar - BVB Învățământul secundar (K-12) Certificari - BVB studii
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Citeste mai mult

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Citește mai puţin
Parkville , orasul Kansas + 1 Mai mult Mai Puțin