Citește Descrierea Oficială

Colegiul de Arte și Științe: Cunoașterea modului de afaceri, politica și știința se împletesc dincolo de granițele politice și culturale este o abilitate vandabilă și din ce în ce-a căutat după ce, în mai multe domenii, atât acasă, cât și în străinătate. BA noastre în Studii Internaționale va ajuta să dobândească instrumentele necesare pentru a înțelege și de a analiza problemele cu care se confruntă lumea noastră complexă.

Face lumea la clasă, prin excursii sau stagii internaționale, sau petrece o vara, semestru sau un an școlar într-un studiu condus de facultate în străinătate de program. De asemenea, noi aducem lumea la tine, cu prelegeri pe-campus de ambasadori din întreaga lume și excursii la Organizația Națiunilor Unite.

Departamentul de Studii Internaționale Adelphi oferă următoarele programe:

  • Ba în Studii Internaționale: Business Track
  • Ba în Studii Internaționale: Științe Politice Track

specializări Studii internaționale pot introduce, de asemenea, Profesor Education Program Academic în Ruth S. Amon School of Education.

Deveni un cetățean global.

Stagii. Organizația Națiunilor Unite conferințe organizație non-guvernamentale și informări. prelegeri ambasadorul. Acestea sunt doar câteva oportunități pe care trebuie să se conecteze la afacerile internaționale. Programul de Studii Internaționale oferă multe oportunități de a continua educatia in afara clasei.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Adelphi University »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
34,000 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019