Studii de BA și TESOL

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Aflați abilitățile de a lucra cu copiii și tinerii și faceți diferența pentru generația următoare.

Calificarea TESOL (Predarea limbii engleze pentru vorbitorii altor limbi) vă permite să învățați limba engleză pe toată planeta.

Pe lângă faptul că te vei pregăti pentru cariera ta, vei analiza și vor discuta probleme majore în educație. În special, cursul acoperă abordări inovatoare pentru predare și învățare, cum ar fi Școlile Forestiere, ajutoarele didactice digitale și învățarea experiențială de ultimă generație.

Cum vei studia

De-a lungul gradului dvs., trebuie să studiați 1.200 de ore pe an. Aceasta se bazează pe 200 de ore pe 20 de module de credit. Și include ore programate, timp alocat plasării și studiu independent. Modul în care acest timp este divizat între fiecare dintre acestea variază în fiecare an și depinde de cursul și modulele pe care le studiezi.

6 motive pentru a studia TESOL și studiile educației la Hull

 1. 98% grad de angajabilitate absolvent *
 2. Traseul către PGCE pentru cei cu ambiții de predare
 3. Plasamente - legături către 600 de instituții de învățământ
 4. Alegeți să petreceți un semestru studiind peste mări
 5. 91% evaluarea generală a satisfacției studenților †
 6. Aflați mai multe despre inovațiile digitale în educație

122473_photo-1509062522246-3755977927d7.jpgNeONBRAND / Unsplash

Perspectivele tale de viitor

 • Profesor
 • Administrator de educație
 • Muncitor de sprijin
 • Administrator
 • Cercetător
 • Profesor de limbi străine

Studiile educaționale pot conduce la cariere în predare, administrare educațională, management și cercetare într-o gamă largă de cadre educaționale.

Opțiunile de angajare după absolvire sunt variate. Studiile TESOL și Educație pot conduce la cariere în predarea în școli internaționale, precum și în cele din Marea Britanie.

Puteți, de asemenea, să jucați un rol în administrația, managementul și cercetarea educațională într-o gamă largă de setări educaționale, precum și în organizații de instruire și îngrijire, organizații de caritate, grupuri consultative pentru părinți și organizații de sprijin pentru învățare.

Explorați turul virtual

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/education-teaching-and-childhood-studies

* Procentul de studenți din acest domeniu în muncă sau în studii ulterioare în termen de șase luni de la absolvire: domiciliu din Marea Britanie, cu normă întreagă; Destinațiile studenților din studiul pentru învățământul superior pentru anul universitar 2016/17, publicat de HESA 2018

Cerințe de intrare

Locuitori din Marea Britanie

Punctele pot fi de la orice calificare la tariful UCAS, dar trebuie să includă cel puțin 80 de puncte de la

 • Un nivel
 • Diploma subsidiară BTEC, diplomă sau diplomă extinsă
 • OCR Cambridge Diploma de introducere tehnică, diplomă sau diplomă extinsă
 • Diploma CACHE sau diplomă extinsă
 • Certificat de plecare irlandez
 • Superiorii scoțieni
 • Diploma avansată de bacalaureat galez
 • sau o combinație de calificări adecvate de nivel 3

Solicitanții ar trebui să aibă și ei

 • GCSE Limba engleză / literatura la gradul 4 sau C sau mai sus

Calificări alternative

 • Diploma IB: 26 puncte.
 • Acces la Diploma HE: treci cu merite în minimum 30 de credite
 • CACHE L3 Diploma extinsă: C

Studenti internationali

Dacă aveți nevoie de o viză de student de nivel 4 pentru a studia sau dacă prima dvs. limbă nu este engleza, vi se va cere să furnizați dovezi acceptabile ale nivelului dvs. de competență în limba engleză.

Acest curs necesită IELTS academic 6.0 per total, cu nu mai puțin de 5,5 în fiecare abilitate.

Dacă limba engleză nu atinge în prezent standardul necesar pentru acest program, este posibil să fiți interesat de unul dintre cursurile noastre de limba engleză.

Dacă doriți mai multe informații despre acest program de la University of Hull vă rugăm să completați formularul și să citiți politica noastră de confidențialitate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Citeste mai mult

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Citește mai puţin