Studii de locuințe - BSc (Hons) / Diplomă / HNC

Cardiff Metropolitan University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Studii de locuințe - BSc (Hons) / Diplomă / HNC

Cardiff Metropolitan University

Privire de ansamblu asupra curs

Prin consultarea Institutului Chartered Institute of Housing (CIH), studenților și angajatorilor, cursurile de studii universitare de la Cardiff Met au fost concepute astfel încât să reflecte cerințele sectorului și să se asigure că absolvenții noștri sunt echipați cu cunoștințele și aptitudinile profesionale necesare în cadrul piata de desfacere. Calificarea profesională este integral integrată în cadrul programelor de Studii privind Locuințele.

Studenții cu normă întreagă au posibilitatea de a întreprinde un modul de plasare în practică care, la finalizarea cu succes, ca element al programului de diplomă, le va conferi calitatea de membru al Chartered Institute of Housing (CMCIH)

Programele urmează specificația CIH pentru profesioniștii din 2014 și cuprind patru teme:

 • Contextul locuinței
 • Furnizarea serviciului de locuințe
 • Locuinței ca afacere
 • Etica și abilitățile profesionale

Programele sunt oferite pe o bază completă și part-time și permit, de asemenea, studenților să urmeze un interes în lucrul cu adulții vulnerabili prin intermediul modulelor de suport specializate legate de locuințe. Îndrumări complete și sfaturi vor fi oferite elevilor care doresc să facă acest lucru.

Învăţare

Programele pun un accent deosebit pe calitatea predării și pe importanța experienței de învățare centrată pe elev. În timpul perioadei de curs, elevii sunt încurajați să-și dezvolte încrederea și abilitățile pentru a fi din ce în ce mai independenți. Cursurile sunt oferite de o echipă de curs, care constă din cadre didactice care provin din medii de practică care asigură că predarea este relevantă pentru nevoile actuale și viitoare. Practicanții contribuie ca lectori invitați la multe din module și se asigură că învățământul reflectă practica contemporană a locuințelor. Toți studenții cu studii superioare de studii pe durată determinată au posibilitatea de a realiza un modul de plasare în practică, care să le permită să obțină experiență practică și să se califice pentru calificarea profesională pe lângă calificarea lor academică. Oportunități sunt, de asemenea, oferite studenților să participe la vizite de studiu și să aibă acces la mobilități internaționale, precum și la conferințe și seminarii profesionale.

Evaluare

Evaluarea este interesantă și variată. Modulul de plasare în practică prezintă o evaluare bazată pe practici și studenții au multe oportunități de a-și aplica cunoștințele și abilitățile în studiile de caz care se bazează pe aspectele actuale de practică. Alte evaluări includ eseuri și examene tradiționale, precum și rapoarte, cercetări, proiecte și dezvoltarea portofoliului. Elevii desfășoară, de asemenea, dezvoltarea abilităților profesionale care le sporește capacitatea de inserție profesională și le permite să își demonstreze competența ca profesioniști în domeniul locuințelor.

Angajabilitate

Locuințele continuă să crească prioritar la nivel local, regional și național. Ca urmare, angajatorii în domeniul locuințelor se extind și se diversifică în activitățile de parteneriat și regenerare comunitară, ceea ce a creat un mare potențial de ocupare a forței de muncă, atât la nivel de servicii, cât și la nivel strategic. Locuitorii profesioniștilor sunt implicați în multe activități diferite și au multe domenii de activitate, printre care:

 • Gestiunea locuințelor
 • Strategia locativă
 • Regenerare
 • Dezvoltare și Managementul Activelor
 • Reparații și întreținere
 • Îngrijirea clienților
 • Finanțe, HR și IT
 • Locuințe suportate
 • Dezvoltarea comunitară
 • Sustenabilitate și susținere a pieței imobiliare
Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare January 11, 2019
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
2 - 3 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
12,000 GBP
Locations
Regatul Unit - Cardiff, Wales
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - Cardiff, Wales
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala