Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 5 Licențe în Arte (BA) în Științe sociale 2023

5 BA Programe în Științe sociale 2023

Prezentare generală

Bachelor of Arts poate fi o alegere excelentă pentru studenții care doresc să predea sau să lucreze în domenii legate de arte, umaniste sau științe sociale. Gradele din acest domeniu tind să se concentreze în mare măsură asupra studiilor liberale și să ofere elevilor cunoștințe critice necesare atât pentru ambarcațiunile lor, cât și pentru viața personală.

Ce este o diplomă în științe sociale? Această diplomă de licență îi învață pe elevi să analizeze societatea și relațiile care constituie un mediu social. Domeniile de interes includ sociologie, istorie, politică, economie, drept, managementul afacerilor, psihologie și criminologie. Profesorii vor spune adesea elevilor că "citesc pentru acest grad", dar clasele precum finanțele și economia includ calcule complexe, iar cursurile de sociologie și psihologie implică deseori o muncă de laborator.

Un BA în Științe Sociale îi învață pe elevi să gândească în afara casetei, să evalueze științific relațiile sociale și problemele sociale și să influențeze sau să efectueze schimbările dorite la nivel individual sau la nivel de grup. Aceste aptitudini sunt adesea indispensabile pentru cei care caută o carieră în orice fel de muncă, în care accentul se pune pe comportamentul uman, cum ar fi munca socială, predarea și consilierea.

Costul de absolvire a unui BA în științe sociale variază în diferite universități. Cursul durează, în general, patru ani, dar unele universități pot oferi programe accelerate. Efectuați cercetările pentru a vedea care opțiune funcționează cel mai bine pentru dvs. și pentru bugetul dvs.

Deși este adesea considerat un grad mai lent în comparație cu științele pure, o diplomă de licență în domeniul științelor sociale creează totuși legi și judecători milionari, directori executivi de șase cifre, diplomați care călătoresc în lume și ofițeri ai legii. Cerul este limita pentru acest grad. Totul se reduce la competența particulară a unui elev, la oportunitățile pe care le întâlnește și la modul în care profesioniștii se disting de ceilalți muncitori din domeniul lor.

Deoarece în mod obișnuit există o activitate limitată, dacă este cazul, în laborator, asociată cu acest grad, este frecvent urmărită online, dar este de asemenea disponibilă în clasă la școlile din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • BA
 • Studii profesionale
 • Științe sociale
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (5)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu