Keystone logo

14 BA Programe în Studii de afaceri Administrarea afacerilor Administrarea afacerilor internaționale 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Studii de afaceri
  • Administrarea afacerilor
  • Administrarea afacerilor internaționale
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BA Programe în Studii de afaceri Administrarea afacerilor Administrarea afacerilor internaționale

O diplomă de licență este o alegere excelentă pentru o varietate de oameni pe căi diferite. Dacă tocmai ies din liceu și caută de a dobândi cunoștințe puternic într-o industrie specifică, sau care au asigurat un asociat și caută să crească într-un domeniu de cariera aleasă, o Bachelor of Arts ar putea fi foarte util.

Unii ar putea întreba, "Ce este un BA în International Business Administration?" Acest grad pregătește persoanelor fizice pentru a lua decizii administrative și manageriale inteligente în relațiile internaționale și interne. Acești studenți sunt educați în diverse aspecte de afaceri, de la finanțe și contabilitate pentru etică în logistică. Ei studiază, de asemenea, mediul internațional, politicile comerciale și decizii eficiente de marketing. La completarea acestui grad, absolvenții sunt capabili să dezvolte, să implementeze și să supravegheze strategii de marketing de afaceri internaționale de succes și practici.

Administrarea afacerilor este un grad foarte versatil.Ca atare, multe dintre abilitățile și cunoștințele învățate prin acest program se pregătește persoanelor fizice pentru a îndeplini o serie de poziții diferite, dintre care unele pot îndeplini simultan. Aceste tipuri de lucrători versatile sunt foarte de dorit pentru potențialii angajatori.

Programe diferite de licență au diferite variabile care se adaugă la costurile lor. În cazul în care școala se află fizic, costul mediu de a participa instituției și dacă alegeți să studieze în campus sau on-line, toate contribuie la prețul de grad.

Absolvenții sunt pregătiți pentru a urmări o varietate de cariere. Nu numai că sunt în măsură să îndeplinească o serie de locuri de muncă diferite, dar ele pot face, de asemenea, acest lucru în toate sectoarele. Toate afacerile au nevoie de practici de afaceri adecvate, astfel încât absolvenții să fie în măsură să asigure poziții într-o serie de categorii de locuri de muncă. Împreună cu locuri de muncă tradiționale, persoanele fizice pot lua în considerare deschiderea antreprenoriale propria afacere în calitate de consultanți de afaceri.

Dacă sunteți în căutarea pentru un grad care vă va oferi o educație atotcuprinzătoare privind practicile de afaceri pentru piețele din întreaga lume, un BA în International Business Administration ar putea fi pentru tine. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.