We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

2 BA Programe în Studii de afaceri Afaceri de divertisment 2024

Filtre

Filtre

 • BA
 • Studii de afaceri
 • Afaceri de divertisment
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (2)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  BA Programe în Studii de afaceri Afaceri de divertisment

  O BA (Bachelor of Arts) este o diplomă de licență adesea legate de majors artă liberale, cum ar fi istoria, literatura, științele sociale, limba și umaniste. Este nevoie de o medie de trei până la cinci ani pentru a finaliza programul.

  Ce este un BA în divertisment de afaceri? Acest program este conceput pentru profesional creativ care doresc să folosească abilitățile și viziunea lor în industria de divertisment. Fiecare program va varia, dar dezvoltarea profesională va fi, de obicei, un accent de bază. Studenții pot să li se dea posibilitatea de a explora de gestionare de televiziune și de producție de film, principiile internaționale de turism, management de evenimente festival, planurile de turism, de mărci și licențiere aliniamente, precum și sisteme de afaceri online.

  Studenții care urmăresc acest beneficiu program dintr-o serie de moduri. Piața poate fi foarte competitivă, și având un grad de și experiența pe care o însoțește ar trebui să dea absolvenților un avantaj.Persoane dezvolta, de asemenea, puternice abilități de rețele care sunt benefice în multe situații diferite.

  Costurile asociate cu câștigând acest grad va varia de la un loc la altul. Sunt școli din întreaga lume care oferă acest program, astfel localizarea și reputația instituției va fi factori de mare, la fel ca și durata programului. Studenții trebuie să contacteze școlile direct pentru a afla ce vor fi implicate școlarizare și taxe.

  Indivizii care au absolvit cu o diplomă în afaceri de divertisment pot alege dintr-o varietate de cariere. Angajatorii pot include firme de relații publice, agenți de rezervare, companiile de înregistrări, companii artist sau de conducere eveniment, editori de muzică, companii de promovare, firme de merchandising, sau o contabilizare a drepturilor de autor și a firmelor de licențiere a muzicii. funcții specifice pot include promotor, agent de rezervare, manager de artist, director media, manager de producție muzicală, agent de licențiere, label manager, și manager de servicii scriitor.

  Dacă sunteți interesați în a urma o carieră în industria de divertisment, pentru a descoperi o școală chiar acum. Caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.