Keystone logo

70 BA Programe în Afaceri internaționale 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Studii de afaceri
  • Afaceri internaționale
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (70)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BA Programe în Afaceri internaționale

O Bachelor of Arts în Afaceri Internaționale este o alegere bună pentru studenții care doresc concepte de afaceri și doresc să lucreze la nivel global. O carieră în afaceri internaționale deschide multe uși și introduce absolvent la mai multe aspecte din lumea afacerilor.

Ce este un BA în Afaceri Internaționale? Acest program are structura de bază pentru administrarea afacerilor și subliniază-l într-un cadru internațional. Studenții au posibilitatea de a explora anumite probleme care se referă la a face afaceri din întreaga lume. Aceasta include situații în management, marketing, economie și politică. Exemple ale unor clase care elevii să ia pentru a câștiga BA lor includ Drept International Business, Operations Management, Contabilitate financiară, și International Marketing.

Pentru cei cărora le place să călătorească și se cufunda în culturi diferite, un BA în Afaceri Internaționale permite pentru a studia în străinătate și posibilitatea de a învăța o varietate de limbi. Elevii dezvolta abilitățile de rezolvare a problemelor de care să beneficieze toate domeniile vieții lor, iar ei avea o bună înțelegere și conștientizare a problemelor globale actuale. Multe programe oferă, de asemenea, stagii, care ajuta la imbunatatirea căutarea de locuri de muncă după absolvire.

Pentru cei interesați de câștigarea unui BA, există mai multe universități din întreaga lume care oferă programe pentru un grad de afaceri internațional. Costurile un grad vor varia destul de un pic, în funcție de care scoala va alege și în ce țară vrei să studiezi.

Cu un BA în Afaceri Internaționale, există multe cariere disponibile într-o varietate de funcții de management.Puteți fi un manager de sucursală a unei societăți străine, un analist strategic într-o corporație internațională, un manager de proiect în relațiile cu investitorii, sau un director de productie de un birou internațional.

Functii de conducere sunt de asemenea disponibile în domenii precum resurse umane, finanțe, și contabilitate.

Câștigul salarial un BA în International Business este chiar mai usor de realizat atunci când poate lua cursuri on-line. Această opțiune permite o mai mare flexibilitate în viața ta, și multe școli internaționale oferă cursuri on-line. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.