Keystone logo

44 BA Programe în Afaceri sportive 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Studii privind sportul și exercițiile fizice
  • Afaceri sportive
Domenii de studiu
  • Studii privind sportul și exercițiile fizice (44)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BA Programe în Afaceri sportive

O diplomă de licență Arts este o alegere excelentă pentru persoanele interesate în obținerea învățământ superior din domeniul artelor liberale sau științe sociale. Cu piața forței de muncă în ce mai competitivă, o diplomă de licență poate ajuta pentru a plasa persoanele fizice înainte de ambalaj. Pentru cei deja în calea lor de carieră ales, se poate ajuta ușile deschise pentru poziții mai înalte.

Unele persoane pot întreba, "Ce este un BA in Business Sport?" Acesta este un program de creștere rapidă, care se pregătește persoanelor fizice pentru o serie de cariere de pe partea de business a industriei sportive. Elevii invata despre guvernări sport și problemele juridice comune cu care se confruntă, precum și de studiu aspectele etice și sociale în sport. Indivizii afla, de asemenea cum să piață și publicitate pentru diferite echipe sportive. După terminarea acestui program de absolvenți sunt pregătiți pentru a sprijini echipe diferite de sport sau de afaceri într-un număr de diferite capacități.

Acest program oferă un curs de divers, interdisciplinar de studiu.Ca atare, elevii pot dezvolta, practic, propria cariera personală în arena de afaceri de sport. Ei pot aplica, de asemenea, abilitățile învățate în poziții în afara terenului, ceea ce le face muncitorii versatile.

Nu este un cost set pentru toți BA în programele Sport Business. Diferiți factori, cum ar fi costul mediu de a participa o instituție, în care se află școala, și dacă veți studia în persoană sau online, toate contribuie la determinarea prețului.

Cu acest grad aveți câteva opțiuni de carieră diferite. Există o serie de posturi de conducere, inclusiv facilitatea, eveniment sau echipa de management sportiv. Unele persoane pot alege să aplice abilitățile de marketing care le rectificata in marketing, promotii sau poziții de vânzare. Cei care se bucura de interactiunea cu ceilalti s-ar putea lua în considerare, de asemenea, turism sportiv. Absolvenții pot alege să urmeze locuri de muncă atât în ​​sportul de amatori și profesioniști, precum și pe plan intern sau în străinătate. Acest lucru face ca posibilitățile practic nelimitate.

Dacă vă place de sport și au un talent pentru afaceri, un BA în Sport Afaceri ar putea fi programul de gradul perfect pentru tine. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.