Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Licențe în Arte (BA) în Agrobusiness 2024

2 BA Programe în Agrobusiness 2024

Prezentare generală

Obținerea unei Bachelor of Arts (BA) se face prin inscrierea intr-un program de licență oferit de o universitate și completarea cerințelor necesare. Aceasta este o realizare academice, care este folosit ca un treaptă fie pentru o carieră sau un grad avansat de la o școală absolvent.

Ce este un BA in Agribusiness? Acest grad subliniază aspectele de afaceri și sociologice ale lumii agriculturii. Marketing și management sunt două dintre principalele teme organizatorice, care sunt explorate. Sociologie este folosit pentru a înțelege modelele de comportament uman, cum ar fi schimbari in obiceiurile alimentare si consumul de alimente. Cunoștințele științifice legate de agricultură este învățat în scopul de a oferi studenților cu înțelegere a proceselor tehnice și complicate de producere a alimentelor și furnizarea de o celor care vor sau au nevoie de ea.

Abilitățile învățate prin luarea cursuri în studii agricole vor ajuta pe elevi să aibă succes în cariera lor la absolvire.Șansele de a găsi un loc de muncă de plată superior sunt crescute atunci când unul câștigă un grad adecvat, cum ar fi un BA în Agribusiness.

Dacă ați 're îngrijorat de școlarizare, trebuie să știți că costurile diferă în funcție de școala de alegerea ta. Nu există prețuri stabilite, deoarece acest grad este oferit în diverse locații.

Una dintre cele mai populare căi de carieră pentru un absolvent care deține o licență în Agribusiness este un manager de afaceri agricole. Această persoană supraveghează operațiunile zilnice ale unei ferme și face-vă că totul aderă la reglementările guvernamentale și conduce la un profit. Totul, de la selectarea semințelor sau animale pentru a vedea acesta a produs și vândut este supravegheat de către managerul. Altele devin marketing pentru întreprinderi agricole care gestionează vânzările de companii și cu succes vând produse.

Dacă ați 're interesat de castiguri BA în Businessului Agricol, să ia următorul pas și a citi mai multe despre grade specifice oferite de universități din întreaga lume.Pentru cei care sunt în căutarea pentru un orar flexibil, opțiuni on-line pot fi disponibile. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • BA
 • Studii de afaceri
 • Agrobusiness
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (2)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu