We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

65 BA Programe în Științe sociale Antropologie 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Științe sociale
  • Antropologie
Domenii de studiu
  • Științe sociale (65)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BA Programe în Științe sociale Antropologie

Mulți studenți interesați de Antropologie urmează un program Bachelor of Arts pentru că oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a domeniului. Obținerea unui grad în acest domeniu oferă studenților o margine în domeniul foarte specializat și orientat spre cercetare.

Ce este o licență în antropologie? Bachelor of Arts este o educație solidă, bine rotunjită, care echipează studenții cu cunoașterea generalizată a oamenilor din trecut și prezent. Se bazează pe perspectivele din diferite domenii ale științelor sociale, fizice și biologice, precum și ale științelor umaniste. Elevii învață despre evoluția umană și despre traiectoriile care compun mediile. Un accent central se pune pe aplicarea cunoștințelor critice pentru rezolvarea problemelor și problemelor culturale. Persoanele fizice se angajează să sprijine eforturile de schimbare socială prin colaborarea cu persoane ale căror procese și modele necesită înțelegere și cercetare aprofundată.

Mai multe motive pe care elevii aleg să le înscrie într-un program Bachelor of Arts includ subiectul nelimitat, intelectual și stimulativ, precum și potențialul pentru o carieră excelentă. În plus, un grad avansat în acest domeniu le permite să-și pună în aplicare cunoștințele și abilitățile de gândire critică pentru succesul în cercetare, afaceri, predare, servicii publice și advocacy.

Costurile programului diferă foarte mult în funcție de universitate. Cursul de studii durează de la un an la trei ani. Elevii care intenționează să urmeze o diplomă în acest domeniu ar trebui să studieze cu atenție școala înainte de a ajunge la o decizie finală pentru a se asigura că aceasta se aliniază cu obiectivele carierei.

Persoanele care participă la program își găsesc un loc de muncă într-o diversitate de domenii distincte, cum ar fi agențiile guvernamentale, instituțiile academice, centrele de cercetare corporative și nonprofit, organizațiile comunitare, muzeele și serviciile sociale și de sănătate. Aceste oportunități sunt competitive, diverse, cu o cerere ridicată și cu o natură din ce în ce mai internațională.

Numeroase opțiuni internaționale pentru program există de la diferite universități. Cursurile online reprezintă o opțiune ideală pentru persoanele care locuiesc în străinătate, în special cele din zonele cu acces limitat la o universitate. În plus, alternativele bazate pe internet oferă flexibilitate studenților care lucrează cu normă întreagă sau care au obligații familiale. Pentru a începe cu o clasă, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.