Keystone logo

499 BA Programe în Arta spectacolului 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Arta spectacolului
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (499)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BA Programe în Arta spectacolului

Bachelor of Arts, sau BA, este o realizare academic recunoscut la nivel global care se bazează pe competențele obținute în liceu în timp ce concentrându-se pe un anumit domeniu de studiu. Cele mai multe programe de licență dura de la trei-patru ani pentru a finaliza, în timp ce absolvenții de succes câștiga o diplomă de școală.

Doar ceea ce este un BA în artele spectacolului? "Artele spectacolului", este un termen umbrelă pentru studiul de muzică, dans și teatru practici, toate acestea fiind integrate într-un program de performante tipic BA arte. Elevii se pot aștepta să continue abilitățile lor în toate cele trei concentrații, precum și spori cunoștințele lor de practici de afaceri specifice industriei și tehnici de auditie. Atenție suplimentară va fi acordată subiectelor legate de performanță, cum ar fi istoria teatru, dans și cultură, teatru muzical, iar tehnica de dans și literatură dramatică, printre alte domenii conexe de studiu.

Studenții care asigura cu succes un Bachelor of Arts în Performing Arts sunt pregătite pentru o mare varietate de carieră la nivel mondial, și au, de asemenea, stabilit necesară abilitatea de a începe vizionari, dacă se dorește. În timp ce multe din domeniul artelor spectacolului titularii de licență începe să lucreze imediat după absolvire, alții-în special cei interesați în procesul de predare sau alte poziții în ea mediul academic, folosiți ca o piatra de temelie spre un grad mai mare avansat.

Costul de obținere a unui Bachelor of Arts în Performing Arts variază de la școală la școală și la țară la țară. Prețul de școlarizare se bazează pe factori cum ar fi prestigiul universității, precum și regiunea geografică.

La absolvire, artele spectacolului titularii de gradul sunt pregătite să-și asume o varietate de poziții în artele și industria de divertisment.Mulți absolvenți de succes continua să lucreze în managementul talentelor, de film și direcție teatru, muzica, compoziție, dans și coregrafie, sau ca de film, televiziune sau actori de teatru.

&nbsp

Studenții interesați în procesul de învățare mai multe despre oportunitățile care există pentru artele spectacolului deținătorii de grade ar trebui să exploreze baza noastră de date extinsă de programe legate disponibile pe tot globul. Informații suplimentare despre fiecare program pot fi obținute prin utilizarea formularului nostru de plumb. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.