Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 22 Licențe în Arte  (BA) în Arte creative 2024

22 BA Programe în Arte creative 2024

Prezentare generală

Mulți studenți își încep cariera academică urmărind o licență de arte. În funcție de locul în care se află universitatea, programele de licență pot avea o durată de trei sau patru ani. Diplomele de licență se concentrează adesea asupra literaturii, artelor, istoriei și a altor specializări umaniste.

Ce este o licență în artele creative? Această diplomă de colegiu poate mări studenții pentru a deveni istorici de artă, administratori de arte vizuale sau artiști de lucru în diferite domenii creative, cum ar fi sculptura, pictura, desen, ceramică, fotografie sau chiar realizarea de scrisori. Multe programe oferă un mediu dedicat atelierului, cu dimensiuni de clasă mică și îndrumări practice de către facultate, care sunt artiști în nume propriu. Elevii oferă în mod frecvent expoziții de o persoană sau prezentări ale artei lor ca parte obligatorie a programului.

Absolvenții programelor de artă creativă învață să urmeze ideile și conceptele lor și să le transforme în proiecte finalizate. Alte aptitudini utile de viață includ menținerea unui mediu de lucru organizat și construirea încrederii în sine pentru a prezenta și a explica eforturile artistice.

Nu fiecare școală plătește aceeași sumă pentru a finaliza o diplomă de artă creativă. Deoarece durata programelor poate varia, persoanele pot dori să verifice costurile în diferite locații, precum și să facă comparații între mai multe școli.

O diplomă de licență în artele creative poate duce la o serie de posibile cariere. Unii absolvenți ar putea deveni artiști independenți, păstrând un studio în mediul ales și vânzând creațiile prin galerii, târguri de artă sau online. De asemenea, aceștia ar putea găsi poziții în publicitate sau în industria de divertisment. Unii care finalizează programul pot lucra ca istorici de artă sau administratori de arte vizuale pentru organizații precum muzee, teatre sau galerii de artă. Alte posibilități de carieră ar putea include un instructor de artă privat, un asistent într-o galerie antică sau o casă de licitație și un critic de artă, care să acopere emisiuni de artă pentru ziare sau reviste.

Pot exista numeroase avantaje pentru a locui în campus atunci când studiază arte creative, cum ar fi accesul la studiouri 24 de ore și îndrumarea artiștilor facultăților. Pentru persoanele care nu pot participa personal, programele online oferă o alternativă bună. Pentru a descoperi școala potrivită, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BA
  • Studii de artă
  • Arte creative
Domenii de studiu
  • Studii de artă (22)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu