Keystone logo

108 BA Programe în Studii de artă Arte frumoase 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Studii de artă
  • Arte frumoase
Domenii de studiu
  • Studii de artă (108)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BA Programe în Studii de artă Arte frumoase

O diplomă de licență de licență este o diplomă de licență care în general combină o bază generică în studii liberale cu accent pe studiile umaniste, sociale și culturale, limbi și arte.

Ce este o diplomă în artele plastice? Acest grad este orientat spre elevul care caută o educație profesională în artele vizuale. Adesea, acest grad va include aproximativ o treime din cursul de concentrare în studii generale, împreună cu o concentrare de două treimi în artele aplicate, care pot implica studiul mai multor medii.

Studentul poate beneficia de acest grad pe mai multe niveluri. Partea mare de studiu îndreptată spre crearea de opere de artă poate oferi studenților un fundal puternic în mai multe medii diferite, inclusiv desen, ceramică, pictura, design grafic, textile, arte tehnice și multe altele. Studentul se poate aștepta, de asemenea, să absolve cu abilități puternice în comunicare. El sau ea poate învăța să exprime verbal și în formă scrisă propria sa artă, precum și critica muncii altora. Studentul poate beneficia de înțelegerea modului de plasare a artei în context cultural atât în ​​mediul contemporan cât și în întreaga istorie.

Taxele pot varia de la universitate la universitate. Birourile individuale de admitere pot furniza informații cu privire la cerințele lor specifice pentru taxele de înscriere și pentru programele de școlarizare.

Mulți studenți care urmăresc o diplomă de licență în domeniul artelor plastice aspiră să fie artisti de succes. Un grad poate fi un început excelent spre acest scop. De asemenea, poate oferi oportunități suplimentare în lumea artei. Există căi de carieră în muzee și în galerii de artă pentru persoanele cu licență în arte frumoase. Un absolvent poate lucra în proiectarea expozițiilor și instalărilor sau poate găsi un loc în proiectarea și producția de filme. Există și opțiuni de carieră în publicare, ilustrare, publicitate și marketing. Un absolvent de arte frumoase poate să predea arterapie, să lucreze în proiecte de artă comunitară sau să urmărească oportunități în administrarea artelor.

Baza noastră extinsă oferă o mare varietate de diplome de licență în artele plastice din universități din întreaga lume. O experiență bogată și plină de satisfacții care urmărește o diplomă așteaptă studenții interesați. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.