Keystone logo

1 BA Programe în Științele vieții Știință moleculară Bioștiință moleculară 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Științele vieții
  • Știință moleculară
  • Bioștiință moleculară
Domenii de studiu
  • Științele vieții (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BA Programe în Științele vieții Știință moleculară Bioștiință moleculară

Bachelor of Arts (BA) este o diplomă de licență care poate fi acordată atât pentru științe, cât și pentru artele liberale. Elevii îndeplinesc de obicei acest grad în trei până la patru ani, în funcție de locul în care se găsește programul de studiu.

Ce este un BA în Molecular Bioscience? Acest grad poate atrage studenții care sunt interesați în abordarea provocărilor într-o gamă largă de domenii științifice, inclusiv celulare, chimice, sisteme și biologie moleculară. Studiile în domeniul bioscienței moleculare pot oferi o atenție aprofundată pe o gamă largă de subiecte, inclusiv dezvoltarea și tratamentul bolilor infecțioase, cercetările asupra celulelor stem, biologia defectelor la naștere și științele mediului.

Un grad în biosciences moleculară oferă studenților tehnici de cercetare și un fond științific. Elevii pot, de asemenea, să dezvolte abilități în afaceri, gestionarea proiectelor și comunicarea scrisă pe teme complexe care sunt utile într-o mare varietate de cariere și viața personală.

Dacă aveți nelămuriri legate de costuri, luați legătura cu instituția care găzduiește programul care vă interesează. Costul gradului poate varia în funcție de locația școlii și de durata programului.

O diplomă de licență în Molecular Bioscience poate fi deosebit de utilă dacă sunteți interesat de o carieră axată pe cercetarea în laborator sau pe teren. Este posibil să găsiți o muncă în diverse domenii, cum ar fi biotehnologie, microbiologie, genetică, medicină și botanică. Pentru cei interesați să lucreze în domeniul educației, această diplomă de licență poate oferi un fundal solid pentru a deveni profesor la nivel de școală secundară. Studenții care dețin o diplomă în biologia moleculară pot găsi, de asemenea, activități de control al calității sau politici la nivel de afaceri, industrie sau guvern.

Dacă sunteți interesat de o diplomă de licență în Molecular Bioscience, există multe opțiuni disponibile la instituțiile de învățământ din întreaga lume. Pentru a găsi școala potrivită pentru dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.