Keystone logo

64 BA Programe în Design vestimentar 2024

Filtre

Filtre

 • BA
 • Modă
 • Design vestimentar
Domenii de studiu
 • Modă (64)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

   BA Programe în Design vestimentar

   După absolvirea a trei-patru ani de cursuri de licență în artele liberale, cum ar fi umaniste, arte plastice și științe sociale, elevii au primit o diplomă de licență de arte. Nivelurile superioare de învățământ, cum ar fi cursurile de master, necesită ca elevii să aibă o diplomă de licență înainte de a intra în program.

   Ce este o diplomă în design de modă? Un BA în Design de moda echipează studenții cu cunoștințele de care au nevoie pentru a începe o carieră în industria modei. Cursurile acoperă o mare varietate de aptitudini utile, cum ar fi modelarea, drapingul, construcția de îmbrăcăminte și schița de modă. Elevii învață, de asemenea, despre dezvoltarea produselor și cum să utilizeze tehnologiile informatice pentru a ajuta la procesul de proiectare. Cu aceste cunoștințe, studenții sunt de așteptat să proiecteze și să execute proiecte de modă, pregătindu-i pentru sarcini din lumea reală.

   Obținerea acestui grad acționează ca primul pas pe care studenții îl pot lua pentru a-și atinge o carieră de succes în industria modei. Abilitățile pe care le învață și le pun în practică în cursul cursurilor le pregătesc pentru sarcinile pe care le vor fi rugate să le completeze în poziții comune de modă.

   Deoarece programele BA sunt oferite în țări din întreaga lume la diferite universități, costul cursurilor poate varia drastic de la o școală la alta. Pentru mai multe informații despre prețuri, elevii ar trebui să contacteze anumite universități.

   Un BA în Design de moda pregătește studenții pentru cariere în mai multe poziții de management, inclusiv pre-producție, producția de îmbrăcăminte, și controlul fabricii de control al calității. Dezvoltarea creativității, precum și a abilităților tehnice înseamnă că elevii ar putea ajunge să lucreze ca designeri, specialiști în CAD, comercianți, reprezentanți de vânzări, stilisti sau producători de modele și modele. Pozițiile de plecare includ adesea un asistent sau un stagiar.

   Pentru studenții care au ore de muncă îndelungate, familiile care trebuie să aibă grijă sau alte împrejurări care fac dificilă frecventarea cursurilor, cursurile online pot fi o modalitate ușoară de a lucra în școală. Utilizați baza de date pentru a găsi o universitate care oferă flexibilitatea și rezultatele de învățare pe care le doriți. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.