Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 31 Licențe în Arte (BA) în Educație elementară 2024

31 BA Programe în Educație elementară 2024

Prezentare generală

Elevii care caută o bază largă de cunoștințe se pot înscrie într-un program de licență Bachelor of Arts (BA). Acest grad oferă o selecție largă de electives, inclusiv o limbă străină. Aceste opțiuni de curs oferă o bază amplă pentru o vocație viitoare sau care caută o educație chiar superioară.

Ce este o licență în învățământul primar? Este o diplomă care pregătește studenții pentru carieră în domeniul educației. Clasele generale acoperă teme precum istoria, matematica și literatura, pentru a se asigura că absolvenții sunt calificați să predea aceste subiecte copiilor. Desigur, există, de asemenea, clase care predau planificarea lecțiilor, psihologia copilului și alte abilități necesare pentru a deveni profesor. Unele concentrații posibile pentru acest grad sunt educația specială și predarea limbii engleze ca a doua limbă (TESOL). Cursurile oferite în aceste programe îi pregătesc pe potențialii profesori să ia examenele relevante de licențiere.

Obținerea unei diplome de licență în învățământul elementar oferă câteva adăugiri la seturile de competențe personale și profesionale ale elevilor. Aceste adăugiri includ cunoștințe de vorbire publică, abilități de management în clasă și capacitatea de a preda toate stilurile de învățare.

Costul unui BA în învățământul elementar variază de la școală la școală. De asemenea, timpul necesar unui student pentru a finaliza gradul afectează costul. Cercetarea aprofundată a prețurilor este importantă înainte de a decide ce școală să participe.

O diplomă de licență în învățământul elementar poate duce absolvenții la o varietate de opțiuni de carieră. Locul de muncă cel mai frecvent asociat cu un grad de educație este profesor la o școală elementară; cu toate acestea, există ocupații disponibile care merg dincolo de sala de clasă. De exemplu, cei care termină această diplomă ar putea deveni administratori, cum ar fi directori, sau vor fi implicați în dezvoltarea curriculumului. Există, de asemenea, posibilitatea de a lucra în sistemele școlare publice sau private.

Numeroasele BA de renume în programele de învățământ primar sunt accesibile studenților care doresc să rămână aproape de domiciliu și cei care preferă să se mute. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • BA
 • Pedagogie
 • Educație elementară
Domenii de studiu
 • Pedagogie (31)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu