Keystone logo

13 BA Programe în Etică 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Studii umaniste
  • Etică
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BA Programe în Etică

O Bachelor of Arts (BA) este adesea primul în secvența de studii superioare. Cu un timp tipic de finalizare de la trei la cinci ani, acest grad oferă o bază largă de cunoștințe în umaniste, precum și expertiza într-o zonă aleasă majore sau de concentrare.

Ce este un BA in etica? Acest grad apel la cei care sunt interesați în dilemele care sunt adesea create atunci când încearcă să medieze obiective concurente sau echilibra drepturile sau nevoilor persoanelor împotriva celor dintr-un grup mai mare. Acest grad se concentrează pe studiul de moralitate, filosofie, logică și precum și cererile lor de rationament si rezolvarea problemelor. Cursurile ar putea include, de asemenea, un accent pe teme cum ar fi economie, afaceri, drept, politici publice, sau științe politice.

Acest grad are potențialul de a spori foarte mult raționament elevilor și rezolvarea problemelor de calificare, precum și capacitatea lor de a se angaja în obiectiv, analiza diplomatică a situațiilor care implică eticii.Elevii pot îmbunătăți abilitățile de comunicare și de înțelegere a interacțiunii umane. Aceste abilitati pot fi aplicate într-o gamă largă de contexte și cariere, deoarece conceptul de etică intersectează într-un fel cu aproape orice activitate umană.

Costul unui grad de etică de licență va depinde de școală și programul ales, precum și dacă clase sunt luate în campus sau on-line. Elevii ar trebui să ia în considerare acești factori atunci când se compară opțiunile disponibile.

Datorită universalității preocupări de etică, abilitățile învățate prin acest grad poate fi aplicat în aproape orice domeniu. Absolvenții pot aplica abilitățile lor la dezvoltarea și monitorizarea politicilor de etică în afaceri, guvern, sau de servicii sociale. Majoring în etică oferă absolvenților o mare flexibilitate pentru a urmări domenii de interes individual, ei construiesc o cariera in jurul aplicării standardelor și așteptările pentru comportamentul personal și profesional.Acest program este adesea un fundament logic pentru continuarea studiilor față de o diplomă în drept.

Dacă sunteți pasionat de etică și morală raționament sau au aspirații de a deveni un avocat, acest grad poate fi o alegere bună pentru tine. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.