Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Licențe în Arte  (BA) în Inginerie software 2024

3 BA Programe în Inginerie software 2024

Prezentare generală

Programul de licență durează, în general, trei și cinci ani și ia elevilor printr-o serie de cursuri de educație generală și în cele din urmă, prin cursuri specifice de gradul ales. După finalizarea programului, elevii au tendința de a fie urmeze o carieră sau continua cu educația lor și se înscrie într-un program de absolvent.

Ce este un BA in Inginerie Software? Acest grad de licență se acordă după un student încheie cu succes un program complet de cursuri axate pe dezvoltarea de software, tehnologia informatiei, precum și aplicarea de tehnici care conduc la software operațional. Clase standard includ programe de calculator, analiza sistemelor, networking, Introducere în bazele de date, și arhitectura de calculator. Elevii face de obicei, cu algoritmi, validare software, algebra booleană, și managementul configurației software.

Absolvenții programelor de inginerie software universitare de multe ori că acestea sunt bine pregătite pentru o carieră într-o industrie rapid-paced și stimularea. Lucrarea curs provocare pot pregăti elevii sa se intinda abilitățile și caute noi răspunsuri. Dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor este de multe ori o parte naturala a acestui program.

Costul de a câștiga acest grad este afectată de localizarea școlii, dacă un student alege sa participe la cursuri on-line sau pe campus, și numărul de ani necesar pentru a finaliza programul. Pentru informații exacte cu privire la școlarizare, cărți, burse și taxe aferente, viitorii studenți trebuie să contacteze fiecare școală le au în vedere.

Cu o diplomă în inginerie software, absolvenții pot găsi multe ocazii posibile de carieră. Există poziții în carieră critice, cum ar fi securitatea cibernetică, limbaje de programare, avionică și de streaming video.Potențiali angajatori includ Fortune 500 de companii, institute de cercetare, lideri în tehnologie, și guvernul. Unele dintre posturile disponibile constau din inginer de software, tehnician software, IT specialist training, inginer de rețea, și operațiunile de sprijin de cercetare.

Carierele în acest domeniu sunt adesea interesant și competitiv; timp pentru a începe cariera ta este acum. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BA
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
  • Inginerie software
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu