Keystone logo

60 BA Programe în Istoria artei 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Studii de artă
  • Arte
  • Istoria artei
Domenii de studiu
  • Studii de artă (60)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BA Programe în Istoria artei

Urmărirea unei licențe în istoria artei este o alegere excelentă pentru persoanele interesate de istoria artei și a culturii. De asemenea, oferă o fundație bună pentru oricine dorește să creeze, să scrie despre, să colecteze sau să expună arta.

Studenții potențiali întreabă adesea, ce este o diplomă în istoria artei? Aceasta implică studiul arhitecturii, picturii, sculpturii și a altor obiecte de artă de-a lungul istoriei. Curriculum-ul poate fi proiectat astfel încât studenții să înceapă cu clase de istorie de artă de bază, dar mai târziu să se poată concentra asupra artei unei anumite perioade sau unei țări alese de ei. Unii studenți studiază de asemenea o limbă străină în timp ce urmăresc o diplomă de licență în istoria artei. A trăi în străinătate timp de un an, pentru a vă absorbi pe deplin în arta și cultura unei țări în care vă interesați, este de asemenea populară.

Un grad în istoria artei este benefic deoarece afișează o serie de aptitudini importante, inclusiv conștiința vizuală și critică. Elevii sunt, de asemenea, învățați cum să comunice eficient, verbal și prin scriere.

Costul pentru obținerea unei BA în istoria artei poate varia în funcție de instituție. Oricine este interesat de acest grad ar trebui să confirme toate taxele de curs și costurile de înregistrare, contactând birourile de admitere ale școlilor în care sunt interesate.

Există o serie de posibile oportunități de angajare pentru studenții care au o diplomă de licență în istoria artei. Locurile de muncă populare includ curatoriile muzeelor ​​și galeriilor. Alții continuă să lucreze la casele de licitație sau la siturile istorice, inclusiv casele de stat, castelele și catedralele. Arhivă, educator muzeu, administratori de arte sau comerciant de antichități sunt alte posibile locuri de muncă. Unii absolvenți aleg să-și folosească diploma ca fundație pentru o carieră creativă în artă, arhitectură sau modă.

Există multe instituții remarcabile care oferă grade în istoria artei. Clasele online pot alegerea perfectă pentru studenții cu flexibilitate limitată și pentru cei care locuiesc în zone mai îndepărtate. Baza noastră de date extinsă este un loc minunat pentru a începe cercetarea opțiunilor. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.