Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 91 Licențe în Arte  (BA) în Literatură 2024

91 BA Programe în Literatură 2024

Prezentare generală

Bachelor of Arts grad este o diplomă de licență, care este acordat studenților care au absolvit cursuri necesare cu privire la artele liberale; în unele cazuri, ea poate include, de asemenea, științele, sau să cuprindă atât. Aceste grade iau de multe ori trei-patru ani pentru a finaliza, în funcție de instituție.

Ce este o licență în literatură? Răspunsul simplu este că acesta este un grad urmărit de către studenții care au mai mult decât un interes care trece în arta cuvântului scris. Cursurile întâlnite cel mai frecvent de către studenți în aceste programe de studiu includ cursuri dedicate literaturii din diferite perioade de timp și locații geografice. Cursurile, care sunt concepute pentru a dezvolta abilități legate de exprimare scrisă și orală sunt, de asemenea, de multe ori incluse în programa de bază.

O diplomă în literatură umple de student cu aptitudini care sunt transferabile la orice ocupație potențial viitor, în special cele referitoare la comunicare. Elevii de la absolvirea programelor de literatură tind să aibă abilități de scriere excelente, care sunt foarte căutate în forța de muncă, indiferent de industrie.

Costul de un Bachelor of Arts în Literatură variază de la program la program. Este important pentru studenții interesați într-un program, cum ar fi acest lucru pentru a efectua cercetări aprofundate în costul programelor în care acestea sunt interesate. De obicei, un Bachelor of Arts în Literatură va dura trei-patru ani pentru a finaliza.

Există numeroase cariere care pot fi urmărite după finalizarea unui Bachelor of Arts în Literatură.Industries în care se solicită o diplomă în literatură după includ publicarea, TV și de producție de film, jurnalism, relații publice, drept, marketing, și educație.

&nbsp

Există numeroase opțiuni internaționale pentru persoane fizice care doresc un Bachelor of Arts în Literatură. Cursuri online sunt un mod excelent și convenabil de a urmări acest grad de popular, mai ales atunci când nu este posibil să participe la o locație fizică. Baza noastra de date este destul de cuprinzător și este un loc minunat pentru a începe căutarea pentru programul potrivit. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BA
  • Studii umaniste
  • Literatură
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (91)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu