Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 24 Licențe în Arte  (BA) în Management de marketing 2023

24 BA Programe în Management de marketing 2023

Prezentare generală

O diplomă de licență de arte poate fi un instrument puternic. În special în piața locurilor de muncă de astăzi, având un grad de patru ani este de a deveni banal. Ca atare, un grad de patru ani este în creștere în importanță ca un mijloc necesar pentru asigurarea unui viitor de calitate și de carieră.

Ce este un BA in Marketing Management? După cum sugerează și numele, este o măsură care învață persoanele cum să se ocupe aspecte importante legate de gestionarea proiectelor de marketing. Elevii sunt învățați cum să studieze în mod corespunzător și să analizeze actuale de pe piață, precum și principiile de eficiente de marketing și cele mai bune metode care le aplica. Odată ce persoanele complet acest program, acestea vor fi pe deplin capabil de a dezvolta și implementa planuri de succes de marketing pentru a ajuta stimula creșterea continuă și progresul diverse companii.

Există o serie de aspecte diferite ale procesului de marketing, precum și managementul de marketing se referă la toate.Așadar, aceia care completează acest program sunt pregătite să îndeplinească o varietate de sarcini legate de marketing, care deschide domeniul muncă și le face lucrătorilor versatil.

O BA în Management Marketing poate varia în funcție de costuri câțiva factori. Unele dintre cele mai comune contribuabili sunt locația fizică a școlii, costul mediu de a participa la această instituție și dacă veți studia online sau pe campusului.

Indivizii care termina acest grad pot explora gama de opțiuni posibile de carieră. Multe persoane stați în domeniu și pentru a alege un loc de muncă de marketing, cum ar fi un coordonator de marketing, analist sau manager. Alții alege diferite căi de marketing, deoarece competențele sunt transferabile. Cei care intră o poziție de marketing se pot aștepta scăzute la funcții de conducere de nivel mediu, în funcție de experiență. Cu necesitatea de marketing si managementul afacerilor în toate industriile, perspectivele pentru această carieră este foarte luminos.

Dacă aveți un talent pentru gestionarea proiectelor și sunt interesante în marketing, un BA în Management Marketing ar putea fi o alegere excelentă pentru tine. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BA
  • Studii de marketing
  • Marketing
  • Management de marketing
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (24)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu