Keystone logo

4 BA Programe în Studii de afaceri Imobiliare Management imobiliar 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Studii de afaceri
  • Imobiliare
  • Management imobiliar
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BA Programe în Studii de afaceri Imobiliare Management imobiliar

A BA (Bachelor of Arts) este un grad care elevii urmăresc la un nivel de licență. Cele mai multe programe combina studii de arte liberale cu clasele special concepute pentru a pregăti studenții pentru o carieră în domeniul ales de studiu.

Ce este un BA în Management Real Estate? În acest program, elevii vor învăța intrarile si iesirile de bunuri imobiliare și, de asemenea, a construi abilități manageriale pentru a putea conduce o companie sau o echipa. Fiecare program va varia, dar pot include clase de administrare a portofoliului, procedurile de cumpărare și de vânzare, evaluări, și management. Absolvenții ar trebui să fie, de asemenea, posibilitatea de a examina relatia dintre proprietate și fiscală și pentru a înțelege sistemul complex de credite ipotecare și împrumuturi.

Elevii care urmăresc o diplomă în management beneficiu imobiliare în mai multe moduri. Învățați despre toate aspectele implicate în domeniul imobiliar îi va pregăti nu numai pentru forța de muncă, dar, de asemenea, pentru propriile lor personale preocupări imobiliare, ajutându-le să ia decizii mai informate.Abilitățile de management învățate îi vor ajuta, de asemenea comunica mai eficient în multe domenii.

Deoarece imobiliar este predat în instituții din întreaga lume, costurile implicate pot varia destul de un pic. Factori includ locația școlii, durata programului, și alte taxe. Ia legătura cu școlile direct pentru a afla ce va fi de așteptat obligații financiare.

Elevii care au absolvit cu un Bachelor in Management Real Estate au o varietate de opțiuni de carieră de a alege de la. Deși cumpărarea direct si vanzarea de case este o alegere evidentă, absolvenții pot pune, de asemenea, cunoștințele lor de bunuri imobiliare de a utiliza de lucru pentru agențiile guvernamentale sau corporații private, care cumpără și vând proprietăți comerciale. Multe programe va instrui, de asemenea, persoanelor fizice de a lucra independent în calitate de consilieri sau consultanți de proprietate. Este un domeniu de cariera de mare pentru cei cu un spirit antreprenorial.

Începe compararea programelor imobiliare acum.Folosind baza noastra de date, căutați programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.