Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 167 Licențe în Arte  (BA) în Mass-media 2024

167 BA Programe în Mass-media 2024

Prezentare generală

Bachelor of Arts grad este conferit de către diferite instituții din întreaga lume după finalizarea unui program de licență de studiu. Există mai multe domenii disponibile pentru a studia în timp ce urmăresc un Bachelor of Arts grad, ceea ce este esențial pentru extinderea oportunităților de angajare într-o mare varietate de industrii.

Una dintre cele mai căutate de grade, după ce este Bachelor of Arts în mass-media. Ce este un BA în mass-media? Acesta este un program de grad, care oferă studenților cu cunoștințe specifice cu privire la mass-media și a tendințelor de comunicare, unelte si concepte, rolul mass-media și comunicare, teorii, și aplicarea practică a mass-media în industria de comunicații. Exemple în cursuri includ adesea de publicitate, teoria comunicării, comunicare corporate, de gestionare a crizelor, jurnalism, marketing, multimedia, New Media, și relații publice.

Beneficiile urmăresc acest grad sunt multe.Programul oferă o gamă largă de seturi de competențe care să conducă la oportunități pentru ocuparea forței de muncă într-o serie de industrii diferite. În plus, o mare parte din informațiile pot fi utilizate pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare interpersonale într-un mod pozitiv.

Piața locurilor de muncă pentru studenții care au obținut diplome în acest domeniu este variat. Oportunități sunt oferite în mai multe tipuri diferite de industrii, dintre care multe se confruntă cu o creștere semnificativă și consistentă.

Programe de studii diferă în costul de la instituție la instituție, așa că este de datoria potențialilor studenți pentru a efectua cercetări aprofundate cu privire la costul fiecărui program potențial. În timp ce aceasta poate varia, un Bachelor of Arts în mass-media va avea de obicei, aproximativ trei-patru ani pentru a finaliza.

Există numeroase opțiuni de carieră disponibile pentru studenții care au absolvit o diplomă în mass-media.Exemplele includ poziții în PR, editare, mass-media, management și publicitate.

&nbsp

Există o serie de programe internaționale disponibil online, oferindu-le studenților cu posibilitatea de a urmări un Bachelor of Arts în mass-media. Baza noastra de date este un loc minunat pentru a începe căutarea pentru programul de drept, așa cum este destul de cuprinzător. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegerea ta.

Citeste mai mult

Filtre

  • BA
  • Jurnalism și comunicare în masă
  • Mass-media
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (167)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu