Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Licențe în Arte (BA) în Planificare urbană și regională 2024

8 BA Programe în Planificare urbană și regională 2024

Prezentare generală

Mulți studenți aleg să înceapă studiile superioare urmărind o diplomă de licență. Acest nivel de studiu pune accentul competențe și cunoștințe relevante pentru o carieră la nivel de intrare. După absolvire, puteți alege să fie începe cariera sau de a continua studiile și a câștigat un grad absolvent.

Ce este un BA in Planificare Urbană și Regională? Absolvenții vor fi pregătite pentru a începe să lucreze pentru o carieră în urbanism. În timp ce studia, cursuri în istoria de dezvoltare; Dinamica de dezvoltare metropolitană, urban și industrial; metode analitice, implementarea planului; management; și teoria de dezvoltare sunt de obicei necesare. Aceasta este comun pentru profesionistii sa se concentreze pe un singur aspect, cum ar fi transportul, utilitati, dezvoltarea comunității, sau economie, astfel încât poate doriți să se specializeze într-una din aceste domenii în timp ce studia.

Urbană și dezvoltarea regională sunt adesea cariere foarte îndeplinesc.Profesioniștii au posibilitatea de a influența în mod direct mii de oameni 's trăiește în fiecare zi și de a stabili comunități. Impactul pe care îl au asupra lumii este substanțială.

Școlarizare și taxele pentru înscrierea în programul de licență poate varia. Programul, școlii, și țara tot va afecta cât de mult trebuie să vă așteptați să plătească. Ea poate fi foarte benefic pentru cercetare mai multe opțiuni diferite, înainte de înscrierea pentru a găsi un program care se potrivește bugetului dumneavoastră. Contactați admitere birourile orice școală vă gândiți să aflați informații actuale cu privire la burse, de școlarizare și taxe.

După absolvire, ați putea fi calificat pentru a începe a urma o cariera in urbanism sau una dintre subcategorii. Există numeroase opțiuni pentru cariere. Munca este de multe ori disponibil în planificarea și dezvoltarea urbană, regională și industriale; transportul și planificarea de mediu; management de coastă; utilizarea terenurilor; și dezvoltarea economică.Dacă niciuna dintre aceste zone să vă intereseze, puteți alege să introduceți căi de cercetare sau de carieră educational.

Dacă sunteți pasionat de a face lumea un loc mai bun în jurul tău, studiind planificarea urbană și regională poate fi pentru tine. Studentii interesati ar trebui să înceapă cu o căutare pentru programul de mai jos si sa contactati direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

 • BA
 • Studii de arhitectură
 • Planificare urbană și regională
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (8)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu