Keystone logo

6 BA Programe în Securitate 2024

Filtre

Filtre

 • BA
 • Studii tehnologice
 • Securitate
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (6)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  BA Programe în Securitate

  Un licență de arte este o diplomă de licență care se concentrează adesea pe domenii în umaniste sau arte. Desigur, unele școli oferă de asemenea o diplomă de licență pentru domenii de studiu în științe, matematică sau medicamente. Un program BA poate dura patru ani pentru a termina.

  Ce este un BA în securitate? Este un program conceput pentru a oferi studenților o perspectivă asupra problemelor de securitate la nivel național, transnațional și local. Unele programe se pot concentra pe sectoare economice, informaționale, politice, sociale sau de mediu. Cursurile exacte pe care elevii trebuie să le ia vor depinde de universitate. Cu toate acestea, unele exemple includ istoricul securității, geo-economiei, managementul riscurilor, planificarea strategică și analiza strategică, problemele globale de mediu, gestionarea siguranței în situații de criză, teoria științei securității și regionalizarea și instituționalizarea securității.

  Acest studiu îi ajută pe elevi să-și îmbunătățească abilitățile critice, gândirea și abilitățile de conducere. Nu numai că aceste abilități le fac mai potrivite pentru rolurile într-o industrie rapidă, dar și ele ajută participanții să aibă mai mult succes în viața obișnuită. Această educație poate duce, de asemenea, la un salariu mai mare de plecare.

  Costul unui BA în securitate poate varia de la o școală la alta. Uneori, costul poate chiar să se schimbe de la un semestru la altul. Solicitanții pot afla mai multe despre estimări prin contactarea universităților.

  Dacă elevii studiază securitatea în general sau în termeni specifici, ei pot fi pregătiți pentru o gamă largă de cariere. Mulți absolvenți ajung să lucreze în guvern, corporații internaționale sau organizații non-profit. Câteva oportunități de carieră includ angajatul în resurse umane, specialistul în relații publice, analistul de securitate, ofițerul de comunicații, ofițerul de securitate șef, managerul de securitate și consultantul pentru securitatea mediului. Experiența anterioară de muncă și educația absolvenților pot afecta tipul de locuri de muncă disponibile.

  O diplomă de licență în domeniul securității poate fi disponibilă în întreaga lume datorită programelor online și universităților internaționale. Sunteți gata să obțineți mai multe informații sau să aplicați? Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.