Keystone logo

113 BA Programe în Studii tehnologice 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Studii tehnologice
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (113)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BA Programe în Studii tehnologice

O Bachelor of Arts este un grad primită de cei care termina un program de licență la o universitate. Majors acoperite de Bachelor of Arts grade includ totul, de la artele liberale la stiintele. Elevii pot găsi cariere de succes pe absolvit, dar ei pot folosi, de asemenea, grade lor, ca o treaptă pentru un grad mai avansat, cum ar fi un doctorat sau masterat 's.

Ce este un BA în tehnologie? Tehnologia este o lume vastă și complicată; Prin urmare, gradele acoperă o gamă largă de subiecte. Tehnologia informației este una de concentrare care învață elevii cum să dezvolte software, gestionarea sistemelor, analiza de date, și de a construi arhitectura tehnologică. Cele mai multe BA în programele tehnologice includ, de asemenea cursuri despre inginerie, matematică, și informatică. Abilități de comunicare și manageriale sunt de obicei predate, în scopul de a pregăti studenții pentru a fi eficiente în rolurile de afaceri.

Absolvenți cu o licență în tehnologie sunt adesea în măsură să înțeleagă tehnologia și să se adapteze la schimbarile rapide de. Dotat cu astfel de înțelegere ajută în situații personale și profesionale. Câștigul salarial acest grad înseamnă, de obicei de locuri de muncă mai bune și salarii mai mari în carieră legate de tehnologie.

Costuri și taxe pentru inscrierea intr-un program de licență în Tehnologie sunt diferite la fiecare școală. Există multe universități din întreaga lume, care oferă acest grad. Informatiile de școlarizare specifice, precum și detalii despre opțiunile de plata pentru educație poate fi solicitată prin fiecare instituție 's biroul de admitere.

Există mai multe opțiuni de carieră populare pentru cei cu un BA în Tehnologie, dintre care unul este un tehnician în domeniul TIC. Tehnicieni TIC construi și a menține servicii de tehnologia informației care prelua, trimite și stoca diferite tipuri de date. Există multe companii care au nevoie de acest tip de angajat, de la bibliotecile filialelor militare.Ingineri software și dezvoltatorii de aplicații, de asemenea, provin din medii de tehnologie. Absolvenții pot deveni, de asemenea, inginerii de calculatoare si design tehnologiile de mâine.

Luați următorul pas de a câștiga BA în tehnologie. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.