Keystone logo

Filtre

 • BA
 • Statele Unite ale Americii
Domenii de studiu
  Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

3 BA Programe în Mishawaka, Statele Unite ale Americii pentru 2024

  BA Programe în Mishawaka, Statele Unite ale Americii

  Mishawaka poreclit ca "Princess City" este situat de-a lungul râului St Joseph, Indiana, Statele Unite ale Americii. Beutter parc, Battel Park, orașul Shiojiri și Beiger Mansion sunt unele locuri care merita vizitate din oraș. Împreună cu subiectul moderna a orasului este cunoscut pentru unitățile de învățământ superior din domeniul artelor liberale creștine evanghelice.

  SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

  Obținerea unei diplome de Licență în Arte (BA) este o realizare academică oferită după completarea unei serii de cursuri pe parcursul a trei sau patru ani. Materiile care sunt studiate pentru a obține această diplomă pot varia mult sub categoria disciplinelor de arte liberale și de științe.