Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 9 Licențe în Administrarea Afacerilor  (BBA) în Management de marketing 2024

9 BBA Programe în Management de marketing 2024

Prezentare generală

Un BBA reprezinta 'absolvirea lui de la o burlac "un student program de s, care este axat în domeniul specific de administrare a afacerilor. Acest program îi învață cum să aibă succes în acest rapid-paced, domeniu complex cu combinația potrivită de competențe și cunoștințe.

Ce este un BBA in Management Marketing? O BBA în Marketing Management va pregăti să comercializeze la lumea de astăzi 's. Acest lucru înseamnă a învăța cum să manevra atât digital cât și internațional. Analiza și să respecte tendințele pieței și apoi pune aceste informații pentru a utiliza atunci când se construiesc strategii care compania dumneavoastră poate utiliza. Acest program îi ajută pe elevi sintetizeze toate abilitatile de care au nevoie pentru a avea succes. În primul rând, ele încep cu elementele de bază ale principiilor de marketing, și în cele din urmă se deplaseze până la subiecte cum ar fi comportamentul consumatorilor și comunicații de marketing. Lumea de marketing este tot despre combinația corectă de expertiză tehnică și finețe interpersonale.

Există multe beneficii pentru terminarea acestui program.Elevii învață abilități de management pe care le pot merge pentru a utiliza în multe domenii diferite. Stiind cum să lucreze cu o echipa si sa fie un lider bun este valoros, indiferent unde te duci. O diplomă de licență este de asemenea utilă în obținerea ocupării forței de muncă și se califică pentru un salariu mai mare.

Costul total al programului depinde în mare măsură pe care școala te duci la și unde se bazează. În timp ce cursuri internaționale pot fi extrem de benefice, ele pot fi, de asemenea, foarte scump. Este de până la elevul potențial să cântărească costurile și beneficiile.

Mai multe cariere diferite pot fi introduse cu calificarile va obține de la aceste cursuri. Absolvenții pot pune abilitățile lor de team-building pentru a lucra ca un brand manager sau de a dezvolta abilitatile lor de observare ca un analist de cercetare de piata. Ele ar putea deveni un consultant de brand, de lucru cu companii pentru a le ajuta să facă cele mai bune decizii posibile pentru scopurile lor.Multe oportunități diferite va fi deschis tuturor celor care completeaza BBA în Marketing Management.

Cererea de programul de alegere este ușor, și începe cu doar câțiva pași simpli. Este nevoie de doar o căutare rapidă pentru a găsi programul pe care este potrivit pentru tine. De acolo, puteți începe pe calea pentru cariera ta de vis. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BBA
  • Studii de marketing
  • Marketing
  • Management de marketing
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu