Keystone logo

56 BSc Programe în Științele vieții Știința animalelor 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Științele vieții
  • Știința animalelor
Domenii de studiu
  • Științele vieții (56)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BSc Programe în Științele vieții Știința animalelor

O diplomă de licență, sau BSc, este o diplomă de licență care poate oferi studenților cu o bază solidă de carieră într-o varietate de domenii. Cursurile sunt aprofundate și, de obicei, durează aproximativ patru ani pentru a finaliza.

Elevii interesați de studiile privind agricultura, animalele și alimentele se pot bucura de o carieră în domeniul științelor animale. Ce este un doctorat în știința animalelor? Pentru a obține acest grad, oamenii de știință pot lua cursuri în nutriție, agricultură, genetică și zootehnie. Cercetătorii din domeniul zootehnic învață despre lanțurile alimentare și lucrează pentru a menține agricultura animalelor în siguranță pentru consumatori. În plus, acești oameni de știință explorează opțiuni pentru practici agricole mai eficiente și soluții îmbunătățite de combatere a dăunătorilor.

Abilitățile dobândite prin diploma de științe ale animalelor se pot aplica nu numai domeniului științific, ci și vieții cotidiene. Deoarece știința este, de obicei, un efort de colaborare, este probabil ca abilitățile de lucru în echipă să fie îmbunătățite. În plus, studenții vor deveni probabil familiarizați cu tehnicile agricole și economia produselor alimentare.

Costul unei diplome de licență poate varia în funcție de școală și de numărul de cursuri per semestru. Este important să se cerceteze școli și lungimi ale programelor atunci când se determină costul unui grad.

Odată acordată diploma de licență în științele animalelor, studenții vor avea probabil perspective de carieră solide, deoarece agricultura animalelor este o componentă importantă a economiei globale. Absolvenții pot căuta poziții în domeniile agricol, nutrițional sau biotehnologie. Titlurile pentru posturi pot include plumb pentru siguranța alimentelor, specialist în creșterea animalelor sau specialist în cercetare pe animale. Pe lângă lucrul pentru organizațiile agricole, studenții pot găsi și locuri de muncă la o grădină zoologică sau la un centru de studiu pentru animale.

Cu opțiunile de astăzi de învățare moderne și tehnologie, un grad BSc poate fi finalizat în segmente part-time pentru a se potrivi viața ocupat de adulți care lucrează. Unele grade pot fi chiar completate online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.