Keystone logo

564 BSc Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (564)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BSc Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor

Calculatoare, în timp ce încă o destul de nouă formă de tehnologie, se schimbă rapid și avansarea aproape pe o bază de zi cu zi. Cu o diplomă de licență în informatică, absolvenții pot fi în măsură să joace un rol în gestionarea, cercetarea și dezvoltarea acestui tip de tehnologie de ultimă oră.

Studenții care doresc să lucreze cu calculatoare în cariera lor viitoare întreba de multe ori, "Ce este o diplomă în informatică?" Acest grad educă studenții cu privire la o varietate de diferite subiecte bazate pe tehnologie. Studenții înscriși într-un program de informatică se va afla probabil despre limbaje de programare, cum ar fi Java și C, sisteme de operare, arhitectura de calculator, inginerie software, și mai mult.

Cei care termina acest grad pot deveni extrem de competenți în dezvoltare web și programare. În plus, ele pot fi, de asemenea, posibilitatea de a lucra în mod suficient pe ambele proiecte de programare mici și mari.Deoarece informatică este un domeniu care se schimbă rapid, absolvenții vor fi bine pregătiți pentru a rămâne pe partea de sus a acestor evoluții și de a folosi cunoștințele pentru a reuși în domeniul lor. Acest grad oferă, de asemenea, mai multe oportunități de carieră pentru absolvenți decât colegii lor fără un grad care doresc să lucreze într-un domeniu similar.

Cât costă să dobândească o diplomă de licență în informatică variază în funcție de mai mulți factori diferiți. Acestea includ localizarea școlii, programul în sine, și durata programului. Elevii ar trebui să analizeze cu atenție aceste costuri înainte de a lua o decizie finală cu privire la cazul în care pentru a participa.

Absolvenții pot lucra într-o poziție care le cere să lucreze prin problemele pe o bază de zi cu zi și să găsească modalități de a le repara. Unele dintre cele mai comune locuri de muncă pentru cei care dețin acest tip de grad cuprinde un inginer de software, analist tehnic, și inginer web.

Studenții care doresc să urmeze o diplomă în acest domeniu ar trebui să ia următorii pași pentru a obține acest proces a început. Pentru a obține mai multe informații despre instituțiile care oferă programe în informatică, de căutare pentru programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.