Keystone logo

93 BSc Programe în Studii tehnologice Știința datelor 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Studii tehnologice
  • Știința datelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (93)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BSc Programe în Studii tehnologice Știința datelor

O diplomă de licență reprezintă fundația învățământului superior și poate fi în arte sau o diplomă de licență (BSc). O diplomă de licență poate fi folosită pentru a intra într-un program de studii superioare sau pentru a obține un loc de muncă ca profesionist în legătură cu domeniul ales de student.

Ce este un doctorat în știința datelor? Datele sunt mărfurile de informații care rulează lumea. Cu mai mulți oameni conectați la mai multe tehnologii decât oricând, există mai multe date brute disponibile acum decât în ​​orice alt moment din istorie. Știința datelor urmărește să recolteze, să analizeze și să proceseze aceste date într-un produs util. Acest lucru poate însemna totul, de la a ajuta o afacere să strategizeze cu evaluările clienților la studierea tendințelor globale ale sănătății.

Persoanele fizice studiază spre o diplomă de licență în domeniul științei datelor din mai multe motive. De obicei, elevii din acest domeniu au abilități bune de analiză și rezolvare a problemelor și încearcă să îmbunătățească în continuare aceste atribute valoroase.Se deschide, de asemenea, posibilitatea de a urmări oportunități suplimentare de educație într-un grad avansat.

Costul programului este determinat de instituție și poate varia în funcție de locul în care studiați și de durata de timp. Contactarea directă a instituțiilor din perspectivă este cea mai bună modalitate de a evalua costurile implicate.

Ca un domeniu în creștere rapidă, cariera de știință a datelor este de obicei relativ abundentă și variată. Absolvenții programelor de licență pot găsi locuri de muncă în domenii destul de înalte de salarizare, cum ar fi datele de afaceri, dezvoltarea web și proiectarea aplicațiilor mobile. Departamentele guvernamentale angajează oameni cu abilități de date științifice pentru a gestiona și a crea bazele de date imense pe care aceste organizații trebuie să le exploateze. De asemenea, puteți urmări o poziție în domeniul cercetării în domenii precum învățarea mașinilor și inteligența artificială.

Există în mod obișnuit universități cu programe de știință a datelor din întreaga lume. Programele de învățare la distanță pot fi, de asemenea, potrivite pentru cei care doresc să rămână acasă.Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.