Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 49 Licențe în Științe  (BSc) în Afaceri sportive 2024

49 BSc Programe în Afaceri sportive 2024

Prezentare generală

Persoanele fizice care doresc pentru creșterea oportunităților de angajare și salarii mai mari potențiale aleg de multe ori să urmeze o diplomă sau Bachelor of Science. Acest tip de program poate include o varietate de cursuri de educație generală, precum și cursuri de specialitate conceput pentru a oferi participanților cunoștințe de specialitate într-un anumit domeniu.

Ce este un BSc în Sport Business? Acest grad combină cursuri de management traditionale de afaceri cu material care se referă în mod specific la diferite aspecte ale industriei de sport, inclusiv management de eveniment și de marketing, de fabricație și distribuție de echipamente de sport, servicii de sportivi și a principiilor de management pentru profesionale, colegiu, liga si echipe de agrement. Elevii cu o pasiune pentru atletism și un interes în management pot alege să urmeze o diplomă în afaceri sport.

Programe de management de sport spera să-i învețe pe participanți să echilibreze nevoile grupurilor concurente, inclusiv sportivi, proprietari, furnizori, personal de sprijin și de fani.Absolvenții găsi de multe ori de comunicare, abilități interpersonale și financiare dobândite într-un program ca acesta valoros în toate aspectele vieții lor.

Universități din întreaga lume oferă sport grade de afaceri. Costul acestor programe variază în funcție de instituție, durata programului și situația de viață în timp ce studia. Părțile interesate trebuie să contacteze școli potențiali direct pentru a afla mai multe.

O diplomă în afaceri sport poate deschide multe uși. Un absolvent poate merge pe la o cariera in recrutare, management de eveniment sau mass-media de sport. Ea poate comercializa echipe, echipamente sau evenimente. El ar putea deveni un manager sportiva sau de lucru în programele de agrement pentru tineret. Participanții pot deveni chiar manageri de ligi sau echipe profesioniste. Gradul oferă o bază bună pentru cei care intenționează să practice dreptul de sport.

Există mai multe moduri de a termina un BSc în Sport Business. Programul poate fi disponibil la o universitate local sau unul care este mai departe.Elevii pot studia cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau online. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BSc
  • Sport
  • Afaceri sportive
Domenii de studiu
  • Sport (49)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu