Keystone logo

3 BSc Programe în Studii de arhitectură Design urban 2024

Filtre

Filtre

 • BSc
 • Studii de arhitectură
 • Design urban
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (3)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  BSc Programe în Studii de arhitectură Design urban

  Multe persoane aleg să urmeze un Bachelor of Science, sau BSc, după absolvirea liceului ca o metodă de a extinde perspectivele lor de angajare și de consolidare salariile lor. Cele mai multe programe BSc sunt finalizate în termen de trei până la cinci ani și includ revizuire strânsă și studiul unui anumit domeniu.

  Doar ceea ce este un BSc în Design Urban? Acest program cuprinzător grad este adesea finalizate în termen de o medie de patru ani, și este destinat pentru cei care caută să stabilească o carieră plină de satisfacții în arhitectură, peisagistică, sau oraș și planificarea urbană și dezvoltare. Elevii din aceste programe de studiu de obicei teme cum ar fi dezvoltarea economică și comunitară, urbanism, planificarea transportului, dezvoltarea de locuințe, și conservarea istorice, printre alte domenii.

  Titularii de licență de a face de multe ori mai mulți bani decât alții în domeniul lor, fără grade, sau cu grade mai mici.Ele sunt, de asemenea, în general, mai angajare și pentru a găsi mai ușor de a găsi de lucru într-o varietate de setări globale decat cei fara de grade.

  Din cauza variației pe baza unor factori cum ar fi popularitate curs și prestigiul școlii, oferind fiecărui program, costurile de școlarizare pentru programele de studii de design urban variază considerabil. Viitorii studenți sunt rugați să contacteze de admitere birourile școli au în vedere pentru informații de școlarizare pertinente.

  Cei care castiga efectiv un Bachelor of Science în Design Urban sunt pregătite pentru o varietate de roluri, inclusiv mulți cadrul guvernului, politica și sectorul public. Unii absolvenți de Bachelor of Science în programe de Urbanism merge pe pentru a deveni funcționari publici, planificatorii oraș sau manageri, preservationists istorice sau dezvoltatori comunitate.Alții încă aleg să folosească diplome de licență lor ca bază necesară pentru a exercita o denumire academică chiar mai mare, și du-te să lucreze pentru o diplomă de master în planificarea urbană, urbanism sau un domeniu similar.

  Numeroase oportunități de educație și carieră abundă pentru cei cu un interes în planificarea și dezvoltarea urbană. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.