Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Licențe în Științe  (BSc) în Educație fizică 2024

13 BSc Programe în Educație fizică 2024

Prezentare generală

În loc de lățimea de explorare găsită într-o diplomă în arte, o diplomă de licență se concentrează mai mult pe subiecte care susțin domeniul dvs. de interes, în special din abordarea științifică. Aceste programe riguroase reprezintă o modalitate excelentă de a vă demonstra munca și concentrarea.

Ce este un BSC în educația fizică? Acest program implică în mod obișnuit instruirea fizică și academică care te pregătește pentru o carieră care ajută copiii să devină sănătoși și să mențină un stil de viață activ. Cursul de lucru în știința sănătății, nutriție, testare și metode de predare vă poate oferi cunoștințele de care aveți nevoie pentru a ajunge la copii în mod eficient. Experiența practică poate include activități de proiect, orientare directă, laboratoare și oportunități în afara campusului.

Nutriția și abilitățile de exercițiu dobândite în educația dumneavoastră pot, de asemenea, să vă influențeze viața personală într-un mod pozitiv pe măsură ce învățați să faceți alegeri mai sănătoase. Mastering metodologii de predare și metode de testare vă poate ajuta să vă pregătiți pentru experiența practică în clasă.

Fiecare școală variază în termeni și cerințe de studiu, dar timpul mediu pentru a finaliza un program de licență este de aproximativ patru ani. Costurile variază, așa că trebuie să contactați școala individuală odată ce găsiți cea mai potrivită pentru obiectivele dvs.

Când studiați cu o diplomă de licență în domeniul educației fizice, veți avea probabil multe opțiuni de angajare și educație. Acest program de studiu vă poate pregăti pentru oportunități în atletism. Puteți alege să faceți o carieră ca antrenor, profesor de educație fizică sau administrator de atletism. Ca alternativă, puteți, de asemenea, alege să urmăriți un grad avansat care ar putea duce la oportunități de plată mai mari.

Dacă scopul dvs. implică urmărirea unei licențe de învățământ în domeniul educației fizice, puteți găsi o varietate de opțiuni de studiu în întreaga lume, inclusiv programe online și on-campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BSc
  • Pedagogie
  • Predare
  • Educație fizică
Domenii de studiu
  • Pedagogie (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu