Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 15 Licențe în Științe  (BSc) în Finanțe și bănci 2024

15 BSc Programe în Finanțe și bănci 2024

Prezentare generală

O BSC (Bachelor of Science) este un grad de obicei urmărit după liceu. Elevii învață informații generale și specifice și de a construi abilități pentru a le pregăti pentru o carieră. Un grad poate fi câștigat on-line, la colegiu, sau la universități private sau publice.

Poate va intrebati, ce este un BSc în Finanțe și Bănci? Acest program este format din studiu aprofundat al sistemul bancar și financiar, care va oferi o înțelegere semnificativă a activităților, teorii, marketing, și politicile în cadrul industriei. Fiecare program va varia, dar elevii studiază adesea reglementare internațională bancare, determinarea politicii monetare și a piețelor financiare. Cursurile pot include finanțelor publice, management de portofoliu, financiar-contabil, de finanțare a investițiilor directe, și financiar internațional.

De lucru spre o licență în finanțe și bănci are multe beneficii.Elevii își consolideze procesul de luare a deciziilor și abilitățile de gândire critică și să învețe despre factorii financiari cheie care îi vor ajuta pe tot parcursul vietii. Un grad deschide, de asemenea, ușa la o varietate de cariere în multe domenii diferite.

Deoarece programele de finanțare și bancare sunt oferite peste tot în lume, costurile de multe ori diferă de la o școală la alta. Factorii implicați sunt durata programului, localizarea școlii, și cerințe specifice de gradul. Este foarte recomandat să contactați ponturi dumneavoastră de top pentru a afla ce să ne așteptăm în ceea ce privește școlarizare și alte taxe.

Absolvit cu o diploma in Finante si Banci pregătește studenții pentru a introduce o varietate de domenii. Absolvenții pot alege să fie manageri de producție și operațiuni, finanțe și administrație, sau de întreprinderi mici. De locuri de muncă sunt disponibile în populare bancar, managementul riscului, precum și alte instituții financiare, atât la nivel intern și internațional.O diplomă de licență stabilește, de asemenea, bazele pentru educație mai avansată.

Baza noastra de date on-line este proiectat pentru a vă ajuta să găsiți programul de licență perfect. Puteți de cercetare și compara instituțiilor din întreaga lume. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BSc
  • Studii economice
  • Finanțe
  • Finanțe și bănci
Domenii de studiu
  • Studii economice (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu