Keystone logo

15 BSc Programe în Studii tehnologice Sisteme de informare Informatică 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Studii tehnologice
  • Sisteme de informare
  • Informatică
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BSc Programe în Studii tehnologice Sisteme de informare Informatică

O diplomă de licență este o diplomă care durează adesea patru ani până la finalizare. Se concentrează mai degrabă pe științe decât pe artele liberale, cum ar fi un burlac de arte. Elevii care absolveseră cu o diplomă de licență ar putea continua să obțină diploma de masterat în subiecte cum ar fi asistența medicală, tehnologia sau afacerea.

Ce este un BSC în Informatică? Obținerea unei diplome de licență în informatică presupune învățarea științei informației. Elevii petrec de obicei circa trei până la patru ani învățând despre prelucrarea informațiilor, sistemele informatice, statisticile și modul în care lumea noastră umană funcționează alături de tehnologie. De la inventarea calculatoarelor, nevoia de experți în tehnologie calificată continuă să crească, mai ales că majoritatea informațiilor noastre sunt acum procesate digital.

Elevii care absolvesă cu un BSC în Informatică învață abilități precum programarea de bază, raționamentul logic și designul interacțiunii om-calculator. Cu aceste abilități și multe altele, absolvenții sunt echipați cu instrumentele necesare pentru a face o diferență în lumea tehnologiei.

Taxele de școlarizare pentru acest grad variază în funcție de locație. Majoritatea programelor au o defalcare financiară disponibilă pe site-urile lor.

Cu o diplomă de licență în informatică, absolvenții de multe ori au multe căi posibile de carieră de a alege de la. Unii absolvenți continuă să devină dezvoltatori web, designeri cu experiență în utilizare sau ingineri de software. Locurile de muncă IT sunt abundente acum că aproape fiecare afacere operează printr-un sistem informatic. Inginerii tehnici de orice fel, în special inginerii de software, au de lucru fără sfârșit în locul de muncă de astăzi. Un inginer software desemnează în mod esențial funcțiile unui program software și lucrează cu programatori și coderi pentru a proiecta harta software-ului și a crea un întreg de lucru din multe părți.

Multe programe din întreaga lume oferă o diplomă de licență în informatică și există, de asemenea, cursuri online cu posibilități full-time și part-time disponibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.