Keystone logo

119 BSc Programe în Jurnalism și comunicare în masă 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Jurnalism și comunicare în masă
Domenii de studiu
  • Jurnalism și comunicare în masă (119)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BSc Programe în Jurnalism și comunicare în masă

O diplomă de licență (BSc) este câștigată de studenții care finalizează un program de licență la un colegiu sau o universitate certificată. Deși o diplomă de licență este asociată în mod tradițional cu domenii de studiu științifice, unele universități acordă o diplomă de licență în domenii mai frecvent asociate cu o diplomă de licență de arte.

Ce este o diplomă în jurnalism și comunicare în masă? Este o diplomă obținută prin învățarea instrumentelor esențiale necesare pentru a fi reporter. În programele jurnalistice moderne și în programele de comunicare în masă, participanții sunt învățați o varietate de metode de raportare diferite pentru a le pregăti pentru numeroasele forme de jurnalism moderne, inclusiv pentru tipărit, digital și televiziune. Elevii învață cum să urmărească sursele, să utilizeze bazele de date pentru a găsi informații relevante pentru o poveste și pentru a participa la structura jurnalistică a școlii pentru a obține experiență în lumea reală înainte de a-și câștiga gradul.

Studierea jurnalismului nu oferă doar abilități care sunt utile în redacție, cum ar fi verificarea facturilor și copywriting-ul. Elevii își perfecționează, de asemenea, abilitățile interpersonale, învățând să comunice cu oameni de orice fel, chiar și cu cei care nu se deosebesc de ei înșiși.

Câștigarea unei diplomă de licență în jurnalism și comunicare de masă de la o școală poate fi o experiență plină de satisfacții, dar costul gradului poate varia foarte mult de la universitate la universitate. Contactarea directă a școlilor de interes este cea mai bună modalitate de a evalua costul.

Lumea jurnalistică modernă este plină de noi oportunități de carieră. În plus față de pozițiile mai tradiționale în jurnalism, cum ar fi jurnalistul difuzat sau de ziar, există un număr mare de opțiuni online disponibile. Publicațiile online au capacitatea de a servi cititorii din întreaga lume, permițând o atenție mai concentrată asupra intereselor specifice. Acest lucru permite jurnalismului și specialiștilor în domeniul comunicațiilor de masă să găsească un loc de muncă care să raporteze despre ceva pentru care au o pasiune.

Obținerea unei licențe în jurnalism și comunicare în masă este primul pas spre o carieră în presa scrisă sau difuzată. Multe școli din întreaga lume oferă programe de jurnalism atât în ​​campus, cât și online. Pentru a începe educația, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.