Keystone logo

27 BSc Programe în Managementul turismului 2024

Filtre

Filtre

 • BSc
 • Turism și ospitalitate
 • Turism
 • Managementul turismului
Domenii de studiu
 • Turism și ospitalitate (27)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  BSc Programe în Managementul turismului

  Bachelor of Science, sau BSc, este unul dintre cele două distincții cele mai populare de licență, celălalt fiind Bachelor of Arts. Cele mai multe Bachelor de programe de știință dura aproximativ patru ani pentru a completa în mod eficient, după care unii absolvenți stabili imediat carieră în timp ce alții aleg să lucreze spre o diplomă de master într-un domeniu similar.

  Doar ceea ce este un BSc în Managementul Turismului? Acest curs complet de studii implică revizuire strânsă și dezvoltarea abilităților necesare pentru succesul în turism și funcții de conducere legate de ospitalitate. Elevii vor dezvolta cunoștințele puternică a industriei turismului și ospitalității și va perfecționa abilitățile lor de conducere, de administrare, antreprenoriale, de marketing și resurse umane. Multe Bachelor of Science în programe de management turism necesita experienta in-the-câmp și stagii, deși există unele variații de la un program la altul.

  Cele mai multe deținătorii BSc constată că acestea au un timp mai ușor găsi locuri de muncă remunerată decât au făcut înainte de asigurarea gradului de licență. Potențial câștigând, de asemenea, frecvent crește odată cu nivelul de una de educație.

  Costurile de școlarizare pentru programele de studii de turism de management de licență fluctua considerabil din cauza unor factori, cum ar fi prestigiul școlii oferă programul și în care se află școala. Din cauza variației ratelor de școlarizare, viitorii studenti ar trebui să verificați cu biroul de admitere de fiecare școală de interes pentru informații exacte inscriere.

  Absolvenți de succes de Bachelor of Science în programe de management turism sunt pregătite pentru o varietate de poziții premiere din întreaga lume. Mulți absolvenți lucreze ca restaurant, hotel sau statiune manageri. Ocupării forței de muncă pot fi găsite în cazinouri, terenuri de golf, convenție și birourile vizitatorilor sau alte agenții de turism.Absolvenții pot lucra, de asemenea, ca agenți de turism sau a găsi roluri similare în sectorul privat, sau decid să se întoarcă la facultate să urmeze un grad academic mai avansat.

  Elevii interesati de audiere mai multe despre oportunitățile educaționale disponibile pentru cei care doresc o carieră în turism și ospitalitate pot explora baza noastră de date largă de programe universitare de licență. Dacă vă aflați în nevoie de un program flexibil, opțiuni online pot fi disponibile pentru confortul dumneavoastra. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.