Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Licențe în Științe  (BSc) în Marketing internațional 2024

4 BSc Programe în Marketing internațional 2024

Prezentare generală

O Bachelor of Science (BSc) este un grad acordat studenților care studiază un subiect științific sau tehnic. Luând în general trei la cinci ani pentru a finaliza, acest grad oferă studenților un fundal matematică și științifică în ceea ce privește domeniul lor de ales. După finalizarea, elevii primesc abilitățile și cunoștințele necesare pentru a incepe cariera lor.

Ce este un BSc în marketing internațional? Principalul obiectiv Acest program este de a preda elevilor de rezolvare a problemelor abilități de a veni cu soluții la provocările de marketing internațional și modul de a determina și a satisface nevoile consumatorilor. Ei vor învăța, de asemenea cum să caute oportunități în ceea ce privește marketingul. Elevii pot explora procedurile, politicile, tehnicile și structurile din spatele inițiative de marketing internaționale de succes și productive. Abilități care pot fi predate prin cursuri și hands-on experiență includ cercetarea, vânzarea și publicitatea.

Absolvenții care dețin o diplomă de marketing internațional de multe ori au câștigat cu succes expertiza și experiența pentru a le face extrem de valoros pentru potentialii angajatori, ceea ce le face candidatilor competitivi.

Costul de a câștiga o diplomă de licență 's diplomă în marketing internațional pot fi diferite de la școală la școală. Locație asemenea, joaca un rol in determinarea cât de mult va trebui să plătească. Cercetare instituția dumneavoastră preferat și contactați sediul de admitere pentru a intelege mai bine costurile implicate și dacă sau nu programul va fi potrivit pentru tine.

Echipat cu cunoștințele valoroase și experiența profesională dobândită în urma câștiga un BSc, absolvenți devin foarte căutat de către angajatori. Ele pot urmeze o carieră în marketing internațional de lucru ca analiști de cercetare de piata, manageri de relatii publice sau manageri de marketing.În aceste poziții, absolvenți utiliza expertiza lor de a lucra cu firme de cercetare și să înțeleagă comportamentul consumatorilor, de a dezvolta strategii, și pentru a ajuta organizațiile în vizualizarea-o perspectivă prin ochii publicului țintă.

Există mai multe instituții care oferă cursuri on-line. Aceasta este o alternativă excelentă pentru studenții care doresc să participe la o universitate care nu este ușor accesibilă. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BSc
  • Studii de marketing
  • Marketing
  • Marketing internațional
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu