Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 62 Licențe în Științe  (BSc) în Predare 2024

62 BSc Programe în Predare 2024

Prezentare generală

Câștigul salarial un Bachelor of Science grad este o piatra de hotar in student 's carieră academică. În procesul de atingerea acestui grad vă va învăța despre diferite subiecte științifice și tehnologice. Acest lucru va dura, de obicei, patru ani pentru a finaliza. După ce ați terminat, mulți absolvenți merge pe să urmeze studii suplimentare sau introduceți o mare varietate de carieră.

Ce este un BSc în predare? În acest program aveți posibilitatea de a studia mai multe fațete ale educației. Tu va decide de obicei, pe un teren de accent, cum ar fi dezvoltarea copilului, predarea subiecte specifice, politici publice, sau de educație timpurie. Devenind un profesor inseamna ca trebuie sa te cufunda în lume și procesul de educație. În timpul acestui program, elevii învață cum să fie profesori eficiente care va fi capabil de a face diferențe în viața copiilor.

Când treceți cu un Bachelor of Science în predare, va fi câștigat competențele necesare pentru a fi un model adecvat.Acest lucru va afecta nu numai cariera didactică, dar viața ta personală, de asemenea. Absolventii acestui program sunt persoane bine rotunjite, cu o pasiune pentru învățare și predare.

Toți studenții potențiali doresc să cunoască școlarizare asociată cu aceste programe. Costuri și taxe variază de la școală la școală și depind în mare măsură de locația student și instituția.

Există multe oportunități de carieră pentru cei care castiga BSc în predare. Un exemplu proeminent este un profesor, dar pot realiza acest lucru într-o multitudine de moduri. Totul, de la predare scoala primara la învățământul superior poate fi solicitată după ce 'am obtinut diploma ta. Aceasta este comun pentru absolvenți de a merge pe a urmări certificări și grade suplimentare pentru a deveni cadre didactice calificate. Alții se găsesc în locuri de muncă de politici publice.

Continua să urmărească visele si aspiratiile tale. Luați în considerare inscrierea pentru a câștiga BSc în predare.Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BSc
  • Pedagogie
  • Predare
Domenii de studiu
  • Pedagogie (62)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu