Keystone logo

12 BSc Programe în Arta spectacolului Studii de film Producție cinematografică 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Arta spectacolului
  • Studii de film
  • Producție cinematografică
Domenii de studiu
  • Arta spectacolului (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BSc Programe în Arta spectacolului Studii de film Producție cinematografică

Domenii științifice și tehnice, care fac obiectul, cum ar fi asistenta medicala, matematica și informatica sunt adesea studiate în Bachelor of Science programe (BSC), dar există unele școli care oferă de grade BSc în zonele de arte liberale, inclusiv științele sociale, engleza si comunicare. În cele mai multe cazuri, o diplomă de licență poate fi atins în trei-patru ani.

Un student ar putea întreba, "Ce este un BSc în Producție?" Astfel de programe scopul de a oferi studenților o educație cu privire la aspectele mai tradiționale de producție și postproducție televiziune și film, precum și să le prezint cele mai noi tehnici și tehnologii utilizate în industria . Programe ar putea concentra pe instruirea savanți privind promovarea muzicii în industria muzicală. Instructorii pot preda elevilor printr-o combinație de ateliere de lucru, proiecte de colaborare și prelegeri.

Unul dintre motivele pentru o persoană ar putea alege pentru a câștiga o diplomă în producție trebuie să fie predate de către profesioniști internaționali din industrie.Alte beneficii ale inscrierea intr-un program de producție de licență includ lucrează în unitățile de producție și postproducție profesionale, dezvoltarea unei liste de contacte din industrie, precum și crearea unui portofoliu profesional.

Amplasarea geografică, durata totală a cursurilor și taxe de program suplimentare toată influența cât de mult un student va plăti pentru a atinge o diplomă de licență. Este în interesul dumneavoastră pentru a obține în contact direct cu școlile vă gândiți pentru a afla cele mai noi informatii cu privire la costul total de gradul dumneavoastră.

Absolvenții de BSc în programele de producție de multe ori merge pe la locul de muncă într-o varietate de industrii, inclusiv TV difuzat, cablu / productie de film, distributie media, DVD authoring și comunicare. Ca producător, un student va tinde, cel mai probabil la deciziile financiare și de afaceri ale unei producții show de televiziune, film sau stadiu.Producătorii asigură, de asemenea o producție rămâne pe program și ar putea avea de a lucra alături de alți producători, cum ar fi producătorii de linie, asociați și asistent.

Începe să producă un viitor pentru tine și să ia primul pas în câștigând o diplomă de licență în producție. Școlile sunt disponibile pe tot globul, dintre care unele ar putea oferi posibilitatea de a deveni un student de învățare la distanță. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.