Keystone logo

4 BSc Programe în Studii tehnologice Securitate 2024

Filtre

Filtre

 • BSc
 • Studii tehnologice
 • Securitate
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (4)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  BSc Programe în Studii tehnologice Securitate

  Colegii și universități acordă diplome de licență studenților care completează cursuri specifice în domeniul lor de studiu definit. S-ar putea presupune un BSC sau Bachelor of Science, se referă la o diplomă legată de o disciplină științifică, dar multe ramuri ale cunoașterii care nu au legătură cu știința pot acorda un BSC.

  Ce este un BSc în securitate? Elevii care urmăresc acest grad intră într-o lume a luptei împotriva criminalității cibernetice utilizând cele mai recente tehnologii și tehnici de securitate cibernetică. Ei învață cum să protejeze oamenii de furtul de identitate și de date, precum și securitatea rețelelor de afaceri și guvernamentale, a datelor și a informațiilor. Absolvenții învață cum să identifice vulnerabilitățile rețelei, luând măsuri înainte ca aceste vulnerabilități să fie compromise.

  Studenții de securitate practică în mod obișnuit abilități analitice și organizaționale pentru a desfășura investigații digitale de succes în domeniul criminalității. De asemenea, aceștia pot dezvolta un puternic simț al eticii, înțelegându-se că ei se ocupă zilnic de informații private și personale.

  Obținerea unui diplomă de licență în domeniul securității ia în mod obișnuit pe elevul mediu de patru ani pentru a finaliza studiile la școală cu normă întreagă. Fiecare experiență este diferită, totuși unii studenți se pot termina mai devreme sau mai mult timp pentru a-și câștiga gradul. Costul școlarizării depinde de tipul de universitate frecventată, privată, publică sau online.

  Un absolvent cu licență în securitate poate lua mai multe căi de carieră. Aceștia pot deveni arhitecți de securitate pentru sisteme de afaceri, analiști și designeri de securitate a sistemelor și consultanți în domeniul sistemelor informatice și anchetatori. Acestea pot lucra în companii mari și mici, deoarece toate necesită rețele complexe de computere pentru a desfășura activități de zi cu zi. Absolvenții pot decide, de asemenea, să caute cariere în domeniul aplicării legii digitale la nivel local, național și federal, investigând infracțiunile cibernetice și prinzând pe cei care le comit.

  Colegii și universități din întreaga lume oferă un diplomă de licență în domeniul securității. Instituțiile de învățământ online oferă și gradul. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.