Keystone logo

1083 BSc Programe în Studii tehnologice 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Studii tehnologice
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (1083)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BSc Programe în Studii tehnologice

O Bachelor of Science este un grad în care studenții devin calificat să continue educația lor sau a găsi locuri de muncă mai bine în domeniul lor de studiu. Există diverse programe de focalizare care un elev ar putea alege să urmeze cu acest grad, cu știința mediului, de calcul și tehnologia ca unele dintre cele mai populare.

Cei interesați de tehnologie s-ar putea să se întrebe: "Ce este un BSC în Tehnologia?" Gradul este orientată spre crearea unui fundament stabil în tehnologie într-o varietate de domenii. Tehnologia informației, tehnologie de inginerie și tehnologie multimedia sunt unele dintre domeniile prioritare care un student poate urmări. Elevii se pot aștepta pentru a finaliza o mulțime de muncă pe bază de calculator, precum și cursuri de matematică, proiecte multimedia, precum și cursuri web-based. Acest grad este adesea obținută în numai trei ani.

Absolvenții cu un Bachelor of Science în Tehnologie sunt mai bine pregătite pentru lumea profesională.Ei vor avea experiențe care le pot pune în fața concurenței. În unele cazuri, un stagiu le poate face mai de dorit pentru viitorii angajatori.

Costul pentru a obține o diplomă de master în tehnologie va varia. Diferite țări și instituții vor necesita sume diferite pentru școlarizare, taxele, si consumabile. Cel mai bine este să contactați biroul de admitere pentru a afla mai multe despre taxele care vă puteți aștepta să plătească la un anumit instituție.

La absolvire, studenții pot fi pregătiți pentru lumea profesională de tehnologie. Unele locuri de muncă comune care absolvenții pot fi interesate de antrenor includ software, suport tehnic, sisteme de analist, programator, web developer aplicații, precum și alte locuri de muncă aferente. Acestea pot urma o carieră cu o companie de inginerie, o companie de media, o companie de calculator, sau o varietate de alte afaceri care se bazeaza pe tehnologia pentru a supraviețui.

Este ușor de a aplica pentru admitere pentru a primi o Bachelor of Science în Tehnologie.Dacă aveți de gând să studieze on-line, în străinătate, sau la o instituție locală, există posibilități infinite. Căutare pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.