Keystone logo
Arabia Saudită

Cele mai bune universități pentru Nivel Licenţă Programe în Arabia Saudită 2024

Numărul de instituții: 10
  • Hamad Town, Bahrain
  • Riyadh, Arabia Saudită

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riyadh, Arabia Saudită

  Marți, 09/01/1419 AH (06/05/1998 d.Hr.) ASR Principele Moștenitor - fie Dumnezeu să-l protejeze - a ordonat fuziunea Imamului Mohammad Ibn Saud Universitatea Islamică și Universitatea King Saud din Regiunea Sud într-o singură entitate sub noua identitate de la „ King Khalid University ”. Mai târziu, în data de 03.11.1919 AH (07.06.1998 d.Hr.), a fost emis un Decret regal, Decretul 7/78 / M pentru a finaliza toate procedurile regulate necesare pentru realizarea fuziunii. Primul buget al Universității a fost emis la 14/09/1419 AH (02/01/1999 d.Hr.) în cadrul bugetului general de stat.

  • Dammam, Arabia Saudită

  Înainte ca numele „Colegiilor Al Asala” să iasă în evidență, a fost realizat un studiu detaliat pe discipline, numărul de studenți din fiecare disciplină la nivelul Regatului și la nivelul fiecărui oraș, ajungând la cele mai bune discipline în ceea ce privește participarea studenților la discipline pe de o parte , cerințele pieței forței de muncă saudite în general și, în special, în provincia de est, pe de altă parte.

  • Mecca, Arabia Saudită

  Regatul Arabiei Saudite se află în fruntea țărilor lumii islamice datorită statutului său religios, precum și importanței sale istorice și civilizaționale. Include Qiblah (Ka`bah) cu care se confruntă musulmanii în timpul Rugăciunilor lor zilnice. Mai mult, milioane de inimi ale oamenilor se îndreaptă spre Mecca, dorind să interpreteze Hajj și Umrah.

  • Industrial Area, Arabia Saudită

  Majmaah University este una dintre cele mai recente universități din patria dragă, care s-a alăturat unui sistem de numeroase și mari edificii științifice pentru a deveni un afluent al învățământului universitar și un permis pentru oamenii din guvernarea Al Majmaah și guvernările din sfera universității se așteaptă multe de oferit.

  • Tabuk, Arabia Saudită

  Pe baza principiului integrării dintre sectorul privat și cel public în KSA în oferirea de servicii de învățământ superior, Ministerul Învățământului Superior încurajează învățământul superior privat în toate specialitățile academice. Alteța sa regală, prințul Fahad Bin Sultan, prințul regiunii Tabuk, a încurajat investitorii să înceapă o universitate privată pentru a răspândi cultura și educația în orașul Tabuk, care are o locație geografică distinsă care deservește regiunea și împrejurimile sale.

  • Riyadh, Arabia Saudită

  Educația privată din Regat asistă la o renaștere și o mare atenție a guvernului Custodelui celor două sfinte moschei, regele Salman bin Abdulaziz, să-l păstreze Dumnezeu. Dar Al Uloom este una dintre cele mai distinse universități private din Regat, orientată spre promovarea învățământului superior și investiții în capital uman susținut.

  • Riyadh, Arabia Saudită

  Comunitatea PSU este condusă de un scop comun: de a crea o lume mai bună prin educație, cercetare și inovare. Suntem amuzanți și ciudați, inventivi și artistici, obsedați de cifre și primitori de oameni talentați.

  • Abha, Arabia Saudită

  Oferim programe academice de înaltă calitate, care sunt distincte la nivel local și regional, suntem implicați în cercetare, precum și implicarea și dezvoltarea activă a comunității.

  • Riyadh, Arabia Saudită

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...